Mik a terhesség első jelei (1-2 hét)? Tudom, hogy a menszesz késés. De más jelei vannak az első 1-2 hétben? Ha igen milyen jelei vannak az első 1-2 hétben?!
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 20:34
1/10 anonim válasza:
Szerintem az elso 2hetben meg nemigazan vannak jelek
2/10 A kérdező kommentje:
Semmi jele?!
2017. ápr. 29. 20:38
3/10 anonim válasza:
Gondolom a peteérés utáni 1-2 hétre gondolsz, azaz a nemvárt menzesz előtti időszakra. Kifejezetten terhestünetek nincsenek, hasi szurkálás meg mellfeszülés egyebek, amelyek akkor is lehetnek, ha meg fog jönni. Nem tudom ki hogy van vele, magamról tudok írni, nekem feszült a mellem 3 nappal nemvárt előtt ami ugyan nem jellemző minden ciklusra, mégis fordult már elő baba nélkül is. Szóval sokat nem tudtam adni rá. Az az igazi, ha nem jön meg, majd pozitív a teszt. A HCG okozza a terhességi tüneteket amely annyira alacsony eleinte, hogy egy teszt se feltétlen mutatja ki, a szervezet se nagyon reagál rá tünetekkel.
4/10 anonim válasza:
A legtöbb "jelet" rá lehet fogni stresszre vagy beképzelésre ha már nagyon akarja azt a gyereket az ember. Én is úgy tudom hogy az első 2 hétben biztosan nincs semmi jel. Menstruáció késése se jelent 100% os terhességet hisz ez is lehet a stressz jele. Ha késik tesztelj addig nyugi!
6/10 anonim válasza:
Semmi jele. Maximum, ahogy írták is. Mellfeszülés, has szúrkálások, de ezek attól is lehetnek, hogy megfog jönni. Az igazi tünetek 3-4 hét múlva jelentkeznek.
7/10 anonim válasza:
Ez a mindjárt megjön érzés nekem már a nemvárt előtt egy héttel jelentkezett, amúgy nem is nagyon szokott, és ha igen, akkor is inkább a derekam fáj hátul, mint egy menstruációs görcs. Most meg a méhem szurkál és "érzem hogy ottvan", feszít.
Ja és 2x olyan dolog miatt sírtam, amiről tudtsm, hogy alapból biztos nem sírnék.
8/10 anonim válasza:
Semmi jele, ugyanis a premens tunetek jelen vannak a terhesseg elso napjaiban is. A hasszurkalas, derek-es mellfajas, almossag, stb.
A VALODI terhestunetek 6-7. betoltott hettol jonnek, hanyinger, szagundor, stb. formajaban.
9/10 anonim válasza:
Nekem annyi jele volt a nem várt előtt pár nappal, hogy a szokásos pms tünetek mellett a megszokott 1 hisztis napomat még követte 3. Ekkor lett gyanús.:) De kifejezetten terhestünetek nálam a 7. héttől kezdődtek. Nem várt előtt sajnos tényleg csak utólag tudod megmondani, hogy ez meg az a baba miatt lehetett.
10/10 anonim válasza:
Nálam egy héttel mensi-idő előtt borzalmas mellfájdalom. Csak utólag vettem jelnek, pedig az én melleim még tiniként se fájtak soha. A tesztem így is egy hét késés után lett egyértelmű pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!