Korai terhesség jelei a "nemvárt" előtti napokban?
Nekem egy hete nem jött és a hatalmas méretű melleim már meg vannak duzzadva. Nagyon éhes vagyok. A méhem nem tapintható nem kemény, hanem hogy is fogalmazzak úgy 'be van ágyazódva"
És a gerinc-derék tájon nagyon fáj, akár fekve akár állva.
Más tünetem nincs.
Az együtt lét után 2 nappal nagyon erősen görcsölt a hasam, kibírható de azért felébredtem rá éjjel.
A hasam-méhem teljes nyugalomban van, a mellem szúrkál mintha valami belebökne egy kés vagy más, pont középen a mellbimbónál.
Én sem teszteltem még és nem is fogok.
Március 13-n van időpontom az orvosnál addigra vagy megjön-kötve hiszem- vagy megállapít egy 8 hetes terhességet.
Igen, ezek e menzesz jelei is lehetnek, így hát semmit nem jelent. Ahogy a szex utáni görcsölés sem. Várd meg a hétvégét, és ha nem jön meg, hétfőn csinálj egy tesztet reggeli vizeletből.
És tényleg jó szándékból mondom: Lazulj el egy picit! Ilyenkor még feleslegesen nézegeted a tested, meg keresel jeleket, mert ha nagyon akarsz, találsz. Saját magad miatt probléma ez, mert nagy csalódás lesz :(
Felejtsd el hétvégéig, akkor gondolkodj, ha már nem jött meg.
Én nem teszteltem de 10 napja nem jött meg :)
Nem is fogok felesleges.
Nagyon éhes vagyok mint egy farkas és miután megettem az ebédet- jobban lettem...
A melleim mensi előt alapból "lelapulnak" vagyis minden tartás kiveszik belőlük, és lógnak meg üresek- Nem vagyok egy melltopmodell.
De most állnak előre mint a lándzsa és meg vannak duzzadva úgyhogy én biztos vagyok benne hogy terhes vagyok.
Nagyon sajnálom, és hidd el, megértelek, de így csak magadat stresszeled, és minden "jelnél" reménykedni kezdesz, hogy talán most... Kicsit engedd el a témát, ne görcsölj rá, mert így horror lehet minden napod, aggódni, feszülni, várakozni.
Az rendben van, hogy szeretnél kisbabát, de éld mellette az életed, és ne a tested vizsgáld idő előtt. Szorítok, hogy hamar összejöjjön!!
Köszönöm! :)
Mi volt az ok a missed abnál? :(
Nem szedsz valami hormont ami segítené a baba megfogganását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!