Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit lehet tenni olyankor ha...

Mit lehet tenni olyankor ha jelentkeznek a terhesseg elso jelei?

Figyelt kérdés
A mostani helyzet eleg komoly ezert kerlek titeket ti is ugy kezeljetek most. A baratnommel kb egy hete egyutt voltunk es nem hasznaltam ovszert. Tegnap szedult rosszul volt es hanyt is Tudtommal ezek az elso jelei a teherbeesesnek Persze az is lehet hogy csak elkapott valamit de kitudja Az lenne a kerdesem ha ne adj isten megis teherbe esett volna ilyenkor mit lehet csinalni lehet e valamit tenni hogy megse legyen tenylegesen terhes. Ilyenkor mar nem hasznalnak a fogamzasgatlok? Mi lenne most a legjobb teendonk? Elore is koszonom a valaszokat.
2016. dec. 27. 02:51
 1/10 anonim válasza:
51%

1. Nyugodjatok meg.

2. 1 hét után még nem igazán lehet érezni semmit.

3. Teszteljen kb 2-4 nap múlva.

4. Menjen el nőgyógyászhoz.

2016. dec. 27. 03:16
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Igenis joggal röhögök! Az internet korában tilos ennyire hülyének lenni.

1. Egy héttel még semmi sincs, ami terhességre utalna. Ha késői a fogantatás, akkor lehet, hogy még csak most tart az osztódási fázisban. A többit megmondja a google.

2. Nincs olyan, hogy valaki kevésbé terhes. Vagy elindul egy élet vagy nem. 72 órásat kellett volna beszerezni a bénázásod után, vagy pedig ha nem jön meg neki, akkor egy terhes tesztet. De ne aggódj, mire abortuszra megérik a gyereked, addigra a szíve is dobogni fog.

Csak azért, mert ösztönlények szintjén vagytok.

2016. dec. 27. 03:19
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Elkezdesz gyűjteni abortuszra, mert itt már más lehetőség nem maradt hátra, ha nem akartok gyereket.

Illetve te elkezdesz gyűjteni, mert bármilyen kegyetlen dolog, neked itt már nincs beleszólásod abba, hogy ha a barátnőd meg akarja tartani, és lesz egy gyereked.

Ha nincs még 18, akkor mindenképpen szólni kell a szüleinek, mert sok orvos már a terhesség megállapítására se hajlandó a szülők nélkül (a rengeteg per és egyebek miatt), másrészt az abortusz egy műtét, amihez a szülők beleegyezése és aláírása kell, elvégre még fiatalkorú és korlátozottan cselekvőképes. De ettől természetesen még nektek sem lesz olcsóbb, mint a felnőtteknek.

Jelenleg annyit tudtok tenni, hogy sűrűn imádkoztok, és reménykedtek erősen, hogy csak azért volt rosszul, mert annyira fél a terhességtől, hogy beképzeli magának a tüneteket. Ha késik a vérzése, akkor azonnal rohantok tesztet venni, mert attól nem lesz jobb, ha halasztjátok a dolgot, titkolóztok a szüleitek előtt, esetleg a gyakorin kérdezgetitek, hogy lehet-e terhes, ha...

Az ilyen töketlenkedésnek szokott az lenni a vége, hogy husss, elrohant két-három hét, és mire a kislány eljut orvoshoz, már nincs idő elvetetni.

Te megtettél mindent, hogy terhes legyen, mindent beleadtál abba, hogy apa lehess (magyarán némi spermát bejuttattál, ennyi pont elég), úgyhogy marad a reménykedés és az ima.

2016. dec. 27. 05:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség aktus után egy héttel még nincs is, így tüneteket sem okozhat. Valószínűbb hogy benyelt valami vírust. Ha mégis teherbe esett, akkor már nincs rá csak 3 megoldás:

1. Abortusz

2. Megtartjátok

3. Örökbe adjátok

2016. dec. 27. 06:09
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

4: Hát ezt így ennyire határozottan nem jelenteném ki. Nekem a beágyazódás körül, egy héttel aktus után volt pár nap, mikor émelyegtem minden reggel, sírtam minden hül.yeségen, és hányni tudtam volna a kávétól. Aztán pár nappal később ez elmúlt, de akkor én már sejtettem, hogy ez a hónap sikerült. :)

Mondjuk nagy különbség, hogy mi akartunk is gyereket, és örültem a pozitív tesztnek egy héttel később.

2016. dec. 27. 06:50
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
2-es. Amíg elvégzik az abortuszt, addig még nem magzat, csak zigóta és sem a szíve, sem egyéb szervei nem fejlődnek ki. Így a szíve sem doboghat.
2016. dec. 27. 07:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A szervei valóban nem fejlődnek ki meg akkorra, utolsó, de a szíve dobog. Az abortusz feltétele ugyanis az élő magzat, igazolt szivveressel, anélkül nem végzik el a műtétet
2016. dec. 27. 07:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

6-os! Most mondtál egy baromságot! Taps!!

Mire valaki abortuszra kerül már általában 8 hetes terhes megvan. Egy 8 hetesnek már dobog a szíve és kezd emberi alakot ölteni, csak szólok!

2016. dec. 27. 07:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
1 hét után még nincs terhességi tünet. egyébként meg ha nem akarsz gyereket akkor Védekezz Normálisan
2016. dec. 27. 07:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off, de #6 te nagyon nagyon tudatlan vagy!! Amit leírták kb annyira valós minthogy a Föld haromszög alakú!

Kérdező, lehet hogy terhes (lesz), de ezek a tünetek még nem az miatt vannak!

2 hét múlva a teszt már biztos eredmény mutat, ha pozitív irány a nőgyógyász!

Azt, hogy ne legyen ténylegesen terhes a közös gyermeketek megölésével lehet elérni!

A fogamzásgátló neve egyértelműen fogalmaz, a fogantatást GÁTOLJA meg, ha az bekövetkezett már nincs mit tenni!

De egyébként minden rosszindulat nélkül ha valaki elkezd nemi életet élni informálódjon már kicsit!

Az ember autót sem vezethet a jogsi megszerzése nélkül, a szexet is ilyen feltételekhez kellene kötni!

2016. dec. 27. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!