Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesseg jelei mikor...

A terhesseg jelei mikor jelentkeznek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 17:31
 1/8 RRR ***** válasza:
google a barátod
2015. okt. 24. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Egy kis segítség.Mert ezt hosszú idő lenne, leírni ide.

[link]

[link]

2015. okt. 24. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem kimaradó menzesz előtt már voltak egyértelmű jelek: szaglás és ízlelés megváltozása, ízektől való undor vagy épp kívánósság, a melleim majd' szétdurrantak...ilyesmik
2015. okt. 24. 20:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És tesztet mikor lehet csinalni?
2015. okt. 25. 00:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Az aktust követő 7-12. naptól,de egyes orvosok inkább a 6-14.napot mondják.

Ez a 7-12 nap az úgynevezett beágyazódási idő.

De ez szerintem le van írva a két link valamelyikén.

Ha nem itt egy kis segítség: [link]

2015. okt. 25. 01:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ezt az időt, mindenféleképp ki kell várni,ahhoz hogy a teszt valós eredményt tudjon mutatni.
2015. okt. 25. 01:45
 7/8 anonim ***** válasza:
A terhesség első jele, ha kimarad a menzeszed. Ennyi. Előtte, ha vannak is tüneteid, az attól van, mert meg fog jönni, vagy magadat győzködöd... Mi most próbálkoztunk először babával, nagyon figyeltem a tüneteket. Volt minden: nem kívántam a kávét, amit nagyon szeretek, iszonyú fáradt voltam, éreztem mindenféle szurkálást,érzékenyebb lettem a szagokra, a mellem megnőtt (habár mielőtt megjön, mindig ez van) ...majd megjött, nem vagyok terhes. Bebeszéltem magamnak az összes tünetet,mert annyira szerettem volna érezni. Vagy csak jobban figyeltem a testem működésére és olyanokat is megéreztem, amire máskor nem is figyelek. Megjegyzem, ha mégis terhes lennék, akkor azt mondanám, hogy tessék, nem csak bebeszéltem, hanem valóban voltak tüneteim. Én ezért azt mondom, felesleges figyelgetni. Ha nem jön meg, csinálj tesztet, és akkor kiderül.
2015. okt. 25. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem a 24-25. ciklusnapomon kezdődtek az egyértelmű tünetek, amik azóta is tartanak (puffadás, aluszékonyság, pici has- és mellfájás), és nem csak bebeszéltem őket. Aznap kezdődtek egyébként, amikor először pozitívat mutatott a teszt. Akkor a HcG már javában dolgozott.
2015. nov. 9. 22:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!