Mikor jelentkeznek a terhesség legkorábbi jelei, és mik azok? Minden apró jel érdekel! (többi kérdés lenn)
Júli. 26-án voltunk együtt a párommal, és nem védekeztünk, bár mielőtt elment kivette. 29-én reggel megjött a havim. Szerintetek:
- mennyi az esélye, hogy teherbe estem?
- és ha teherbe estem volna, akkor nem jött volna meg, igaz????
A normális válaszokat nagyon köszönöm, a hülyékre pedig nem tartok igényt!
A terhesség legkorábbi és leggyakoribb jele, hogy elmarad a menstruáció. Nagyon ritka esetben lehet vérzés, de az gyengébb a megszokottnál.
A megszakított közösülésről: "Becslések szerint minden 100 nőből 17-27 esik teherbe a megszakításos módszer alkalmazói közül."
Forrás: [link]
Az, hogy megszakítással együtt voltatok kicsi eséllyel bír (relative), és utána 3 nappal menstruáltál is. Én nem adok esélyt ennek a terhességnek. A jövőben viszont mindenképp biztonságosabb védekezési formát javasolnék. A fogamzásgátló módszerek biztonságosságáról itt olvashatsz részleteket:
A lehetséges védekezési formákról pedig itt (keressétek a számotokra legkényelmesebb, de még elég biztonságos formát):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!