Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a terhesség első jelei?

Mik a terhesség első jelei?

Figyelt kérdés

2016. nov. 29. 07:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem hányingerem volt, nemvárt után 3 nappal.
2016. nov. 29. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem az első jelek ugyan olyanok voltak, mint mikor meg akar jönni. Görcsölés, de mensi sehol. A melleim kissé érzékenyebbek lettek. Ennyi. És azóta sincs több tünetem, csak a pozitív tesztek :)
2016. nov. 29. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, mindjárt megjön érzésem nekem is volt, ráadásul egész erősen, de ezt nem számítom terhes tünetnek, mert ez terhesség nélkül is mindig így volt, szóval ebből nem sok mindenre lehet következtetni.
2016. nov. 29. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a menzesz kimaradasa. De pont ugyanúgy erztem hogy megfog jönni. .. de a teszt pozi lett ugye. Most vagyok 6hetes es meg mindig úgy érzem néha. :) kinek mi.
2016. nov. 29. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Első terhességnél (nem maradt meg) Semmi tünetem nem volt, még pms sem... már késett mikor eszembe jutott, hogy hol a mensim....

Második :) Most vagyok 5 hetes kismama, 5 nappal mensi előtt furát éreztem mintha égne a gyomrom, csak lent az alhasamban o.O másnap délután már furán fájt a hasam csak a méhemnél középen (amúgy mindig a petefészkemnél fáj mensi előtt) Na itt már halványat teszteltem 11. dpo-n 12. dpo-n már émelygésem is volt meg mellfeszülés.

Szóval nálam meglehetősen korán jöttek a tünetek. Azóta jól vagyok néha fáj a hasam émelygés elmúlt, melleim érzékenyek.

2016. nov. 29. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Kimarad a menzesz
2016. nov. 29. 13:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!!!
2016. dec. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!