1/7 anonim válasza:
Nekem hányingerem volt, nemvárt után 3 nappal.
2/7 anonim válasza:
Nekem az első jelek ugyan olyanok voltak, mint mikor meg akar jönni. Görcsölés, de mensi sehol. A melleim kissé érzékenyebbek lettek. Ennyi. És azóta sincs több tünetem, csak a pozitív tesztek :)
3/7 anonim válasza:
Ja igen, mindjárt megjön érzésem nekem is volt, ráadásul egész erősen, de ezt nem számítom terhes tünetnek, mert ez terhesség nélkül is mindig így volt, szóval ebből nem sok mindenre lehet következtetni.
4/7 anonim válasza:
Nekem a menzesz kimaradasa. De pont ugyanúgy erztem hogy megfog jönni. .. de a teszt pozi lett ugye. Most vagyok 6hetes es meg mindig úgy érzem néha. :) kinek mi.
5/7 anonim válasza:
Első terhességnél (nem maradt meg) Semmi tünetem nem volt, még pms sem... már késett mikor eszembe jutott, hogy hol a mensim....
Második :) Most vagyok 5 hetes kismama, 5 nappal mensi előtt furát éreztem mintha égne a gyomrom, csak lent az alhasamban o.O másnap délután már furán fájt a hasam csak a méhemnél középen (amúgy mindig a petefészkemnél fáj mensi előtt) Na itt már halványat teszteltem 11. dpo-n 12. dpo-n már émelygésem is volt meg mellfeszülés.
Szóval nálam meglehetősen korán jöttek a tünetek. Azóta jól vagyok néha fáj a hasam émelygés elmúlt, melleim érzékenyek.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!!!
2016. dec. 14. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!