Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szüzesség elvesztése után...

Szüzesség elvesztése után késhet a menstruáció? Lehetnek ezek a terhesség jelei?

Figyelt kérdés

6 napja együtt voltunk a barátommal, óvszerrel védekeztünk és minden rendben volt,nem szakadt el és ezen felül megszakítással is védekeztünk, tehát nem is bennem ment el. Viszont mivel az első alkalom volt csak,nagyon stresszes vagyok és félek a teherbeeséstől.Az együttlét után pár nappal megjelentek a szokásos jelek,amit menstruáció előtt szoktam érezni,de mégsem akar megjönni. Ezek tudtommal lehetnek a terhesség jelei is, de lehet csak azért késik, mert nagyon félek. Ennyi idő alatt lehetséges,hogy a terhesség tüneteit érezném? Illetve megfelelő védekezés mellett egyáltalán fennállhat a terhesség lehetősége?

Segítsetek kérlek!

18/L

2016. nov. 21. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, most keshet. De ovszert hasznaltatok, ami biztonsagos. Nyugodj meg.
2016. nov. 21. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire stresszelsz rajta, még védekezés mellett is, szerintem még korai nemi életet élned. Inkább a tanulásra koncentrálj...
2016. nov. 22. 08:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A stressztől is késhet a mensid illetve a hormonjaid is kavarognak még a nemiélet kezdetén. Ne aggódj! Ha tényleg annyira vigyáztatok ahogy írtad nem lehetsz terhes !
2016. nov. 24. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!