Korai terhesség jelei a "nemvárt" előtti napokban?
Oh, én jó tíz évvel idősebb vagyok nálad.
Én úgy voltam vele, hogy ha összejön ok, ha nem akkor is ok.
De én az sztk-s orvostól kaptam egy ösztrogén tablettát és abból bevettem valamennyit, mert rosszul lettem tőle.
Az ember megérzi ha terhes.
Nekem a hétvégén konkrétan 2 hete marad ki.
Még borzasztóan fiatal vagy....
Csinálj valami olyat ami kikapcsol ami jó hangulattal tölt el, de ha annyira babáznál, akkor ajánlom hogy keress egy másik orvost.
Hidd el néha jó váltani!
Én egy olyan maszek orvost hagytam ott, aki 18 ezret kért egy 10 perces konzultációért és mindig hümmögött...
Az sztk-s főorvos megmondta hogy alacsony az ösztrogénem valamivel alacsonyabb mint kéne lennie- a Centrum labnál csináltattam egy hormonsort kb 9000 ft-ért ami a maszek orvosnál 30 ezer volt, mivel egy hormont 5000 ért nézett meg...
Így most bár kicsit meglepett hogy ennyire gyorsan jönne a gyerek, de végül is a hormon miatt jöhet.
Lehet terhesség is, de lehet a mensi előjele is. Én tegnap voltam túl a nehezén, elfelejtettem időben bevenni a gyógyszert és majdnem elájultam a fájdalomtól. Jól mutattam volna a munkahely közepén elterülve, mint a gyalogbéka.
7 napig reménykedtem én is.Erőss psm tüneteim vannak, így megkülönböztethetetlenek a terhesség jeleitől. A 6-kon csináltam egy tesztet, az negatív volt. Pár nap és kezdődik a következő hónap. Én is 28 éves vagyok, szintén első baba, bár mi csak pár hónapja próbálkozunk .
Előző előtti vagyok aki idősebb mint a kérdező.
Nekem semmilyen tünetem nincs igazán a mellfeszülésen meg az éhségen kívül.
Most vagyok 8 hetes szerintem.
A méhem úgy befelé símul míg a mensi előtt kifelé domborodott és kemény volt akkor tutti megjön.
Az erős hasfájás, az inkább pms tünet.
Egyszer volt egy halvány barnás-nyák a wc-papíron de most már az sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!