Lehet terhességi tünetem a ciklus 23. napján? Peteérés a 14-15. nap körül volt. Kinél mikor jelentkeztek a legelső tünetek?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom ilyenkor még nem érdemes komolyabban beindulni a témára de 2 vetelesem volt 2021ben így nehéz nem bizakpdni egy egy tunet éreztén :) amikor terhes voltam sokszor lett hanyingerem ha éhes lettem és ez a tunet ma is jelentkezett és akármennyire racionálisan akarok hozzaallni most mégis elindult a dilis női agyam is tapasztalatok érdekelnének h kinél mikor jelentkeztek az első tünetek?:)2022. ápr. 17. 15:39
21/135 A kérdező kommentje:
Nooos, nem bírtam és csináltam egy tesztet. Van egy nagyon halvány kis csíkocskaaaa!!!! Tényleg nagyon halvány de számunkra kivehető jól, próbálok képet is lőni de nehezen fókuszál a telo. Elég sok vizet ittam viszont előtte.
2022. ápr. 22. 19:37
23/135 A kérdező kommentje:
[link] Nagyon kis halovaaany de ott vaaaan :))) remélem csak azért ilyen halvany mert esti és híg vizeletbol van :)
2022. ápr. 22. 19:44
24/135 anonim válasza:
19 vagyok 20nak válasz😁
Csak lh val néztem, de csak szombaton voltunk együtt vasárnap volt + lh tesztem, meg a hétfői gyanus volt, mert nem + de elég erős volt, nekem kb reggel + estére halványul.
A katonák sokáig azért nem bírják, így vagy 7vagy 8 dpon látszódott valami.
25/135 anonim válasza:
19 vagyok bocsi kerdező ez lemaradt.
Gratula hallkan♥️
26/135 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most jön a következő stressz faktor, hogy meg maradjon :) köszönöm, hogy itt voltatok velem és támogattatok. :)
2022. ápr. 22. 19:56
27/135 anonim válasza:
Húú én is látoom :D halkan én is Gratulálok kérdező 😻 holnap reggeli már reméljük erősebb lesz, és ne felejtsd el megmutatni 😁
24-es köszönöm a választ :) most hol tartassz amúgy?
10
28/135 anonim válasza:
6+2-3
Izgolok, hogy végre legyen szívhang mert sajnos tavaly februárban nem lett, missed lett.
Már 2x voltam uh szépen halad, de 6héten még nem volt szívhang, az embrió 1.1 mm volt.
29/135 A kérdező kommentje:
Drukkolok, ismerem az érzést, nekem 2 missed ab volt eddig, de mantrazzunk pozitív gondolatokat, MOST MINDEN RENDBEN LESZ!
2022. ápr. 22. 20:31
30/135 anonim válasza:
De jó! Drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!