Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, érdekes kérdés lesz....

Tudom, érdekes kérdés lesz. Teherbeesés ,testvérem esküvője?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon röviden a "dilemmám"

Nővéremnek ( nagyon jó a kapcsolatunk ) nyáron lesz a lagzija. Az az igazi magyar lagzi.

Mi a férjemmel tervezgetjük az újabb kisbabát.

Nővérem felkért engem ,amolyan vőfély szerűsègnek 😅

Hogy én vezessem a játékokat ,és mondjam be az aktuális dolgokat,délutántól ,hajnalig tartó mulatozás.

Nem is lenne ezzel semmi gond. Bár ez nekem alkohol nélkül aligha menne ( lámpaláz ),meg amúgyis na ,az ember ( én biztosan 😀) oldottabb ,ha ihat 1,2 pohárral ,mielőtt szónokolni kezd..

Nővérem azt kérte tőlem ,hogy csak az esküvőig várjunk a babaprojektel. Nagyon örül nekünk ,meg minden ,csak addig ,mert akkor nem tudok majd inni ,valószínű a vőfély feladatát sem tudom úgy ellátni. És stb..

Meg persze én is mondogattam neki ,hogy persze ,a nyarat még megvárjuk , aztán majd augusztus felé próbálkozunk.

Én szívem szerint már hamarabb is nagyon örülnék egy szép pozitív tesztnek. De basszus ,hogy engem hogy vissza fog a nővérem esküvője ,lagzija. Talán nem akarok csalódást okozni. De a másik oldal , milyen már az,hogy egy újabb terhességet az ő életéhez ,napjához ,lagzijához igazítok.

Talán nem kéne ezt ennyire túl gondolnom? Tényleg félek attól ,hogy azzal cserben hagynám ? Ha bejelentem mondjuk 2 hónap múlva ,hogy terhes vagyok. Bár úgy gondolom ,ugyanúgy számíthatna rám. Ahogyan azt megbeszéltük előtte.

Légyszi ,jöhet hideg is meleg is.

Ti mit tennének? Teljesen nagy hülyeség amit érzek ,vagy gondolok ?

Nem merek úgy istenesen a kedvesemmel lenni ,hogy még véletlenül se legyen baba 😅 mert hát augusztus elején lagzi..

Szerintem ilyen kérdést tuti nem tesz fel más. Csakis én lehetek ilyen buggyant 😅 de egyben nagyon lelkis...

Köszi szépen ☺️

2022. ápr. 13. 15:23
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
98%

Először is. Én ahány esküvőn voltam, mindenhol férfi volt a vőféj. Szerintem jobb, mint egy nö. Főleg ha igy izgulsz, el tudom képzelni milyen előadás lesz.

Masodszor. Ne veled spóroljon mar a tesód. Ha ennyire parádét akar, fizessen ki egy hivatalos vőféjt.

Én a tesóm esküvőjére nem azért mennék, mert dolgom van, mert kell, hanem hogy kikapcsolodjak, mulassak.

Az meg, hogy még meg is szabja, addig teherbe ne ess... na ez nekem már sok. Én hiába szeretem imádom a tesóm, 1 nappal nem halasztottam volna egyik gyerekem sem a kedvéért.

2022. ápr. 13. 15:29
 2/53 anonim ***** válasza:
98%

Ha oia nélkül ne tudnám vállalni a feladatot, akkor nem vállalnàm sehogy.

Egy vőfélynek sem szabadna inni, abból mindig katasztrófa sül ki….

Innen nézve a “babaprojekt” másodlagos.Nem releváns.

Tudom, hogy nem ezt vàrtad.. jah és senki kedéért nem tolnám a saját èletemet ilyen szinten másodlagos helyre, ennél kicsit önzőbb vagyok magammal szemben ( mindig megbántam, ha másképp cselekedtem)

Igazából talán az is bántana, ha a testvérem ilyet kérne tőlem.. mert “tökéletes” lagzit akar.

2022. ápr. 13. 15:30
 3/53 anonim ***** válasza:
100%
* pia
2022. ápr. 13. 15:31
 4/53 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez milyen kérés már... szerintem ez nagyon önző dolog, egy nap miatt azt kérni, hogy fél évet várjon valaki a gyerekvállalással. Amúgy meg ha babát vársz és iszol két pohár bort se fog történni semmi... Én azt mondom, hogy üljetek le, beszéljétek meg ezt újra.
2022. ápr. 13. 15:31
 5/53 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj, de az egész kérdés annyira cringe. Mégis mit képzel magáról a testvéred, majd hozzá igazítják mások a gyerekvállalásukat, mert ő parádézni akar lagzi címszó alatt? Elhiszem, hogy jó a viszony köztetek, de kívülállóként a nővéred egy önző seggarc.

Megmondanám a helyedben, hogy ha jön a baba, jön, ezért készüljön B tervvel, ti nem fogtok vigyázzba állni az ő lagzijuk miatt.

2022. ápr. 13. 15:32
 6/53 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem halasztanám el egy nappal sem a babatervezést emiatt, vagy bármelyik másik esemény miatt. Egy vőfély pedig nem iszik amúgy sem, úgyhogy szerintem simán belevághattok, a terhesség nem betegség. Amúgy meg eleve el sem vállalnék ilyesmit, vannak erre emberek, akiknek szakmájuk. Neked sem késő lemondani.
2022. ápr. 13. 15:36
 7/53 anonim ***** válasza:
26%
#4 Az alkoholfogyasztás teljes mértékben tilos terhesség alatt. Ne írj már hülyeségeket és ne tudd jobban, mint az egészségügy.
2022. ápr. 13. 15:38
 8/53 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, de ez kb egy 15 éves kislányka története, nem egy gyerekvállalás előtt álló, érett, fiatal nőé.
2022. ápr. 13. 15:38
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha sose voltál még vőfély, ne most kezd el, nagyon ciki lesz.

A babaprojektet én biztos nem kötném más életéhez, csak rám meg a férjemre tartozik. Ha valaki ilyet kérne, kiröhögném. Ha nem tetszik a nővérednek hogy lehet terhes leszel, hozzá előre ő a lagzit áprilisra.

2022. ápr. 13. 15:40
 10/53 anonim ***** válasza:
98%
Hú de önző a tesód. Soha soha de soha nem kérnék ilyet a tesómtól, mondjuk nem is rajta akarnám megspórolni a ceremóniamestert. Basszus teljen már rá, ha nagy rongyrázó esküvőt akar magának. Én le se tojnám ne haragudj, pedig imádom a testvérem. Ez nekik nagy nap persze, mindenki másnak egy esküvő a sok közül, de manapság divat úgy csinálni mintha a nap is a menyasszony körül forogna. Az ő esküvőjét intézze ő, te pedig a te kis családoddal foglalkozz!
2022. ápr. 13. 15:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!