Már 8.napja késik a vérzésem, de eddig negatív teszt?
Ma 8.napja,hogy nem jött meg, eddig a max 7 nap volt, az is csak 2 alkalommal még 2 éve. Az utóbbi időben vagy pontos volt,vagy csak pár napot csúszott.
Pár napja és most is teszteltem,de negatív ( [link]
Mikor megjön,olyankor fáj a hasam,hányingerem van,de most csak picit feszül néha az alhasam meg a mellem kicsit.
Mi lehet a gond? Érdemes másik tesztet is próbálni reménykedve vagy lehet valami baj van?
Ti mit gondoltok, esetleg hasonló tapasztalat?
Orvoshoz jövő héten tudok menni csak.
Nem valószínű a terhesség ebben az esetben, már rég ki kellene mutassa.
Inkább valami miatt késik most, esetleg betegség, gyógyszer, stressz, idegeskedés.
Nekem is az előzővel ugyanez volt és a felsoroltak mind közrejátszhattak nálam. Nekem se volt ilyen csak 1x életemben, amúgy pontos.
A doki se fogja tudni, max annyit mondhat, hogy nem lát ovura jelet, vagy volt ovud és hamarosan jön a mensi.
Mensi késés akkor van, ha terhes az ember vagy az ovu kimaradt/később volt. Ha kimaradt, akkor nem tudni mikor jön meg. Lehet pár nap, pár hét, de akár 1-2hónap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!