Július 21-én volt meg utoljára. 4 napja késik. Július 20-án és tegnap is csináltam egy tesztet, de negatív lett. Közben pecsételő vérzésem volt, július 17 és 19 között. Tegnap óta újra barnázgatok. Esetleg volt más is ilyen helyzetbe?
Figyelt kérdés
Mi lehet ez? Egyébként eleinte nagyon fájt a mellem, de az is elmúlt már. Sajnos már volt 3 spontán vetélésem és 1 méhen kívüli terhességem, ami így kezdődött, de akkor pozitív volt a teszt az első kimaradás napján. Cisztám is volt sokszor, de akkor 2 hetente megjött. Hol görcsölget a hasam, hol nem. 3 napja aludni se tudok éjjelente.
Hívtam a dokimat jövőhéten tud fogadni.
2022. aug. 22. 14:28
1/2 anonim válasza:
Késik a mensid a megszokotthoz képest , előfordul . Hamarosan meg fog jönni
2/2 anonim válasza:
Nem vagy terhes, a menstruációd rendszertelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!