Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, érdekes kérdés lesz....

Tudom, érdekes kérdés lesz. Teherbeesés ,testvérem esküvője?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon röviden a "dilemmám"

Nővéremnek ( nagyon jó a kapcsolatunk ) nyáron lesz a lagzija. Az az igazi magyar lagzi.

Mi a férjemmel tervezgetjük az újabb kisbabát.

Nővérem felkért engem ,amolyan vőfély szerűsègnek 😅

Hogy én vezessem a játékokat ,és mondjam be az aktuális dolgokat,délutántól ,hajnalig tartó mulatozás.

Nem is lenne ezzel semmi gond. Bár ez nekem alkohol nélkül aligha menne ( lámpaláz ),meg amúgyis na ,az ember ( én biztosan 😀) oldottabb ,ha ihat 1,2 pohárral ,mielőtt szónokolni kezd..

Nővérem azt kérte tőlem ,hogy csak az esküvőig várjunk a babaprojektel. Nagyon örül nekünk ,meg minden ,csak addig ,mert akkor nem tudok majd inni ,valószínű a vőfély feladatát sem tudom úgy ellátni. És stb..

Meg persze én is mondogattam neki ,hogy persze ,a nyarat még megvárjuk , aztán majd augusztus felé próbálkozunk.

Én szívem szerint már hamarabb is nagyon örülnék egy szép pozitív tesztnek. De basszus ,hogy engem hogy vissza fog a nővérem esküvője ,lagzija. Talán nem akarok csalódást okozni. De a másik oldal , milyen már az,hogy egy újabb terhességet az ő életéhez ,napjához ,lagzijához igazítok.

Talán nem kéne ezt ennyire túl gondolnom? Tényleg félek attól ,hogy azzal cserben hagynám ? Ha bejelentem mondjuk 2 hónap múlva ,hogy terhes vagyok. Bár úgy gondolom ,ugyanúgy számíthatna rám. Ahogyan azt megbeszéltük előtte.

Légyszi ,jöhet hideg is meleg is.

Ti mit tennének? Teljesen nagy hülyeség amit érzek ,vagy gondolok ?

Nem merek úgy istenesen a kedvesemmel lenni ,hogy még véletlenül se legyen baba 😅 mert hát augusztus elején lagzi..

Szerintem ilyen kérdést tuti nem tesz fel más. Csakis én lehetek ilyen buggyant 😅 de egyben nagyon lelkis...

Köszi szépen ☺️

2022. ápr. 13. 15:23
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
94%

Ne a tesód szabja már meg, hogy mikor legyél terhes! Ez amúgy elég gusztustalan kérés tőle, hogy az esküvőig várjatok.

Béreljen fel vőfélyt. Ez egyébként sem egy hölgy feladata, hogy egész éjszaka szónokoljon meg irányítsa az egész eseményt, ami egyébként iszonyat nehéz feladat. Nem csak a játékokat kell vezetni, hanem irányítani az egész napot. Pl álljanak össze mert fotózás lesz, üljenek autóba mert autós felvonulás lesz, csokordobás, lány kísérő, foglaljanak helyet, mert vacsora lesz, illetve az egyes fogások között is szokott egy-egy monológ lenni, meg még ezer féle dolog...Még csak azt sem mondhatnàm, hogy az ital segítség, mert ennyi mindent fejben tartani, nem olyan egyszerű. Ha becsípsz nem fog menni! 🤣 Ja és egy nyugodt perced nem lesz egész este, nem lesz buli, meg kikapcsolódás számodra az esemény.

Úgyhogy terhesen főleg nem vállalnàm, mert baromi stresszes. De baba nélkül se, mert te azért mész oda, hogy jól érezd magad, nem személyzetnek.

2022. ápr. 13. 16:51
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
28. Hiába magyarázod a bizonyítványod meg mártírkodsz. Fordulj pszichológushoz és tedd rendbe magad mielőtt gyereked lesz! Gusztustalan hogy a meddőségi problémáidat is a húgodra hárítod. Meddig kellett volna a tesódnak várni? Éveket? Eszem megáll!
2022. ápr. 13. 16:52
 33/53 anonim ***** válasza:
96%
Milyen "megmentett" kapcsolatról beszélsz? Ha ilyen ember vagy az életben, a következő dolognál is így alakult volna a kapcsolatotok, de hibáztasd nyugodtan a hugodat amiért önző vagy.
2022. ápr. 13. 16:54
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

28#

mi az, hogy csak a húgod akadályozhatta volna meg?

Bogaram a te dolgod lett volna, csak is, nem az ővé. Te vagy a deffektes lekületű, nem ő. Te vagy az az idióta aki olyasmin háborodott fel ami nonszensz, amihez semmi jogod, semmi közöd. Te vagy az aki képtelen a testvére boldogságának örülni.

Neked kell magadon dolgozni nem neki.

2022. ápr. 13. 16:56
 35/53 anonim ***** válasza:
5%
Pszichológushoz próbáltam fordulni, de senki nem vállal.
2022. ápr. 13. 16:56
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
35 ez hülyeség. Én is a 3dik pszichológusnál járok. Az első kettővel nem éreztem a közös nevezőt, így hamar elköszöntem. A harmadikkal meg működik a dolog. Addig kell keresni, amíg meg nem találod. A többi csak kifogás. Amíg másokban keresed a hibáztatás lehetőségét, semmi sem fog változni.
2022. ápr. 13. 17:00
 37/53 anonim ***** válasza:
0%

Én el se jutok odáig, hogy "közös hangot keressek", az első e-mailre azt a választ kapom, hogy sajnos most nem tud vállalni.

(gondolom azért mert munkaidőben dolgozom, munkaidőn kívül még ők sem szívesen dolgoznak)

2022. ápr. 13. 17:03
 38/53 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom #23, mekkora önző ember vagy! A családtag boldogságának örülni szokott az ember. Én is 5,5 évet vártam a gyerekre, míg a fiatalabb tesómnak összejött ezalatt az idő alatt, három is egymás után. Soha nem fordult meg a fejemben, hogy ez baj lenne, sokszor látogattam őket, segítettem amiben tudtam. Neked orvos kell. Amíg lelkileg nem tudod elengedni ezt a mérhetetlen keserűséget ami benned van, orvos sem fog tudni a meddőségen.
2022. ápr. 13. 17:12
 39/53 anonim ***** válasza:
7%
Ez nem érdekes kérdés, hanem szánalmas.
2022. ápr. 13. 17:20
 40/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2022. ápr. 13. 18:19
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!