Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes 3 hét késés, 2...

Lehetek terhes 3 hét késés, 2 negatív teszt után, ha az utolsó együttlétem 3 hónapja volt? Mi más okozhat ennyi késést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom kicsit rástresszelős vagyok ezen a téren, de azért kíváncsi vagyok, kinek milyen tapasztalatai vannak vagy volt -e valaki hasonló helyzetben.

A legutóbbi szexuális együttlétem november elején volt, azóta senkivel semmi. Abban a hónapban és decemberben rendesen megjött a menstruációm, azonban a januárinak 18-20.-a környékén kellett volna megjönnie, de 3 hete késik. Csináltam 2 tesztet, biztos ami biztos, hallottam már terhes nőkről akik menstruáltak. Az egyiket 1 hete, a másikat pár napja, mindkettő megkérdőjelezhetetlen negatív lett.

Emellett semmi tünetem nincs, ami terhességre utalna, viszont a bal oldali petefészkem az elmúlt 1-2 hétben kellemetlenül fájt, időnként görcsöltem, olyan “meg fog jönni” érzésem van, de semmi sem történik.

Decemberben másfél hétig nagyon beteg voltam, rengeteg stressz ért (család, munkahelyi terhelés, kimerültség - 2 műszakban dolgozok), valamint megváltozott az étrendem kalóriaszegényebbre.

Van olyan köztetek, akinek hasonló volt már? Nektek mi okozta ezt? A terhességet szerintetek kizárhatom?

Foglaltam nőgyógyászhoz időpontot 2 hét múlvára, de tudom hogy addig is ezen fogok aggodalmaskodni.

A ciklusom mindig 30-35 napos, az utóbbi fél évben viszont rendszertelen, mióta pár hónapja bevettem egy esemény utánit. 2 éve a nőgyógyászom “PCOM jellegű”-nek írta le a jobb oldali petefészkem, viszont azóta ez egyik leletemben sem szerepelt újból.

ma 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hacsak a szentlélek nem szállt meg...nem vagy terhes. Szabad gondolkodni is...

A terhességet 19 nappal aktus után akármelyik teszt kimutatja...nem hogy 3 hónap múlva...ne legyél buta.

A mensi bármitől elmaradhat...évente egyszer teljesen normális, ha egy kimarad. Ha nincs panasz a dokit elég akkor felkeresni, ha a következő esedékes mensi sem jelentkezik.

ma 09:13
 2/2 Bogica0616 ***** válasza:
100%
A válasz, hogy normális évente egyszer a kimaradás ezen kívül lehet hormonális, vagy betegség okozta kimaradás, gyógyszeres kezelés miatt stb...
ma 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!