Tudom, érdekes kérdés lesz. Teherbeesés ,testvérem esküvője?
Sziasztok.
Nagyon röviden a "dilemmám"
Nővéremnek ( nagyon jó a kapcsolatunk ) nyáron lesz a lagzija. Az az igazi magyar lagzi.
Mi a férjemmel tervezgetjük az újabb kisbabát.
Nővérem felkért engem ,amolyan vőfély szerűsègnek 😅
Hogy én vezessem a játékokat ,és mondjam be az aktuális dolgokat,délutántól ,hajnalig tartó mulatozás.
Nem is lenne ezzel semmi gond. Bár ez nekem alkohol nélkül aligha menne ( lámpaláz ),meg amúgyis na ,az ember ( én biztosan 😀) oldottabb ,ha ihat 1,2 pohárral ,mielőtt szónokolni kezd..
Nővérem azt kérte tőlem ,hogy csak az esküvőig várjunk a babaprojektel. Nagyon örül nekünk ,meg minden ,csak addig ,mert akkor nem tudok majd inni ,valószínű a vőfély feladatát sem tudom úgy ellátni. És stb..
Meg persze én is mondogattam neki ,hogy persze ,a nyarat még megvárjuk , aztán majd augusztus felé próbálkozunk.
Én szívem szerint már hamarabb is nagyon örülnék egy szép pozitív tesztnek. De basszus ,hogy engem hogy vissza fog a nővérem esküvője ,lagzija. Talán nem akarok csalódást okozni. De a másik oldal , milyen már az,hogy egy újabb terhességet az ő életéhez ,napjához ,lagzijához igazítok.
Talán nem kéne ezt ennyire túl gondolnom? Tényleg félek attól ,hogy azzal cserben hagynám ? Ha bejelentem mondjuk 2 hónap múlva ,hogy terhes vagyok. Bár úgy gondolom ,ugyanúgy számíthatna rám. Ahogyan azt megbeszéltük előtte.
Légyszi ,jöhet hideg is meleg is.
Ti mit tennének? Teljesen nagy hülyeség amit érzek ,vagy gondolok ?
Nem merek úgy istenesen a kedvesemmel lenni ,hogy még véletlenül se legyen baba 😅 mert hát augusztus elején lagzi..
Szerintem ilyen kérdést tuti nem tesz fel más. Csakis én lehetek ilyen buggyant 😅 de egyben nagyon lelkis...
Köszi szépen ☺️
Ezzel az a baj hogy a saját nővéred esküvőjén nem fogod jól érezni magad. Ide-oda fogsz futkározni és idegeskedni. Most akkor akarja hogy te is velük ünnepelj vagy nem?
Nem gondolom hogy szándékos ez tőle de ezt ő se gondolta végig szerintem, vagy csak nincs tisztában vele hogy milyen stresszes tud lenni ha valaki vőfély/ceremóniamester. És valóban, ők nem szerencsés ha isznak, mert egész éjszaka talpon kell lenniük.
Szerintem túl nagy elvarasai vannak feléd tesódnak, mert a gyerek téma durva. Semmi joga ilyet kérni tőled.
😂😂😂
Érdekes lesz majd, amikor te mondod a családtól való szomorú búcsúztató verset...
Kezdheted őket megtanulni
23-as te milyen gusztustalan egy ember vagy???? Azt a kva.
“Neki első dugásra összejött…..” nem szégyelled magad?
Nem ,nem vagyok troll?! 😟
A nèv választás miatt amit kb 10 éve adtam meg ? 🙈😀
Ajajj. Azt hiszem nagyon rossz helyen tettem fel a kérdést.
Nagyon sok kedves választ kaptam.
De azt hiszem vannak köztetek igen, sajnálom, hogy így kell fogalmazzak ,de primitív emberek is. De a válaszokat nekik is köszönöm ,hiszen időt szakítottatok rám. ☺️
Kérdező, hogy alakultak a dolgaitok?
Jó volt a lagzi? Te voltál a vőfély? Lett baba? 🙂
Augusztus az meg majdnem egy ev !
Most addig vartok, es ha nem sikerul a masodik gyerek olyan konnyen, hanem csak 2-5-10 ev mulva ? Mert sok ilyen van am, akkor majd kerdezheted, hogy miert vartatok egy evet ...
A novered nagyon onzo.
Voltam sok nagy magyaros eskuvon apukam miatt, es SOHA nem lattam noi vofelyt.
Meg bepialtat se, ha mar itt tartunk.
Szerintem onzo dolog, es en biztos a sajat eletemet vennem eloterbe, a novered meg fogadjon egy hivatasos vofelyt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!