Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a beágyazódás jele a...

Lehet a beágyazódás jele a szúró alhasi fájdalom?

Figyelt kérdés
A babán már több hónapja is dolgozunk sajnos sikertelenül. Most januárban az ovulacios teszt szerint 15-én volt ovulációm (1 hete). Együtt voltunk 11,12,14,15-én is. Pár napja elkezdett fájni a hasam enyhe szúró, györcsös fájdalmat érzek (hasonló mint ovulációkor, viszont enyhébb). Főleg akkor fáj ha a munkában valamit megemelek, vagy tolok valamit ami picit nehezebb. Tudom 1 hét kevés arra, hogy beágyazodjon a baba, de van rá esély, hogy ez annak is jele?

ma 17:25
 1/3 A kérdező kommentje:
*A hasam alatt jobb oldalon faj*
ma 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok esély van rá, hogy ha az is lenne, éreznéd. Ha éreznéd is, egy ciklussal annyi ilyen mini fájdalom, hormonváltozás, ez az jár (pláne, hogy nem feltétlen ugyanolyan tünetekkel jár minden ciklus), hogy egy beágyazódásos kis mini görcs elveszne a zajban. A legnagyobb jószándékkal, ne keresd ezeket a jeleket, ne figyeld magad, mert csak sokkal lassabban telik ez a 2 hét. SEMMI az égvilágon nem biztos jel, de még csak nem is valószínű jel a pozitív teszt előtt.
ma 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Szerintem ez inkább annak a jele, hogy termelődik a nyálkahártya amin megtapadhat a blasztociszta, 6-12nap között ágyazódik be. Remélem segítettem :)
ma 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!