Hol és hogy fáj a mell és a has, ha megtörtént a beágyazódás? Miben mas, mint a PMS?
Semmiben
Aznap mikor még kellett volna jönnie ugyanolyan tüneteim voltak mint mindig szoktak lenni
El is könyveltem, hogy megint nem sikerült..
Aztán másnap teszteltem mert nem jött meg.
És pozitív lett
Amíg nem pozitív a teszt, addig minden tünet PmS tünetnek szamit, mert bármi lehet.
Semmi.
Amikor terhes voltam, még annyit dem éreztem, mint mielőtt meg szokott jönni. Nem gyanítottam, hogy terhes lennék, csak amikor nem jött meg, másnap csináltam tesztet és pozi volt.
Nekem első terhességemnél (ami sajnos missed ab lett) még nem volt soha pms tünetem, szóval ott egyből gyanús volt a mellfájdalom, de emlékszem, hogy az is feltűnt, hogy milyen furcsa formája lett a mellem (úgy "előre" állt, mint Madonna csúcsos melltartója 😀).
Mikor a kisfiammal lettem terhes, addigra már néha-néha produkáltam pms tüneteket, volt, hogy a mellem is fájdogált előtte, de itt is onnan gyanakodtam, hogy megint furcsa formája lett a mellemnek, amit menstruáció előtt nem igazán tapasztaltam.
De annyira nem volt feltűnő, mint első alkalommal, szóval ha az első terhességnél nem tűnt volna fel, akkor valószínűleg másodjára se vettem volna észre a különbséget.
Semmi más tünetem nem volt, később sem (sokan írják pl. a "mindjárt megjön" érzést, én azt sem tudom, mi az, akkor sem érzek ilyet, mikor tényleg megjön 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!