Lehet beágyazódás?
Tudom hogy sok-sok ilyen kérdéssel találkoztatok már ezen a platformon, de a legtöbb kérdés nem kapott befejezést.
Ovuláció után vagyok 7 nappal, és 2 napja krémes fehér folyásom van, ma pedig alhasi fájdalmaim vannak. Szúrkált bal oldalon a méhem is.
Vagy, vagy nem.
Kiderül,amikor meg kellene jönnie.
Beágyazódás után 3 nappal a 10-es tesztek pozik lesznek.
Alapvetően nem gondolnám, hogy nálad ez áll fenn. A beágyazódás idejében a pecsételés már inkább számít lehetséges tünetnek. De még az is ritka.
Hamarabb gondolnék az esetben egy megkésett ovura.
Volt ovulációm, és az azt megelőző napokban, illetve aznap és utána is együtt voltunk.
Mensi után 1-2 nappal már elszoktam kezdeni az ovu teszteket, mert így a biztos.
Voltam ovuláció előtt nőgyógyásznál, akkor már volt egy 19mm-es tüszőm, és 7mm vasatag volt a méhnyálkahártya.😊
Nagyon szeretnénk hosszú ideje kisbabát, és most is nagyon reménykedünk hogy végre sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!