Szerintetek befolyasolja a verplazma adas a teherbeesest?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 06:08
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Plazmaadás mellett is ugyan úgy teherbe lehet esni csak figyelj oda a folyadékbevitelre és az elegendő fehérje fogyasztásra. Meg persze ne 3 naponta adj plazmát hanem heti 1x.
2/14 anonim válasza:
Ha vérplazma adásra kell járnod, akkor komolyan elgondolkoznék a helyedben, hogy ott tartasz-e már pénzügyileg, hogy babázz.
3/14 anonim válasza:
Első vagyok. Én ilyen helyen dolgozom. Tény hogy sokan anyagi szempontok miatt járnak első sorban plazmát adni. De azért nem ez az elsődleges anyagi forrásuk. Azért csak ebből nem lehet megélni.
4/14 A kérdező kommentje:
Masodik.. kozel 1 milliot lehet megkeresni ketto szemelynek ezzel ami egyebkent nem feltetlen egeszsegtelen. Van normalis munkahelyunk atlagon feluli keresettel. De ha ezzel az egeszsegemnek nem artok miert nem fogadnank el ketten azt az 1 milliot evente?
2022. febr. 4. 07:22
5/14 anonim válasza:
Sokan?! Mégis miért másért mennének, ha nem a pénzért?! Ezzel egyébként nincs gond.
Azzal már viszont van gond, ha erre a forrásra is szüksége van. Ez számomra azt jelenti, hogy anyagilag nem áll jól. Egy baba pedig óriási kiadás.
6/14 anonim válasza:
Pfff, ha valóban átlagon felülkerestek, akkor nem lenne szükségetek erre, mert akkor az évi 500k/fő nem számítana.
7/14 A kérdező kommentje:
Miert szerinted nem egy jo forras evi 1 millio forint egy parnak? Ez egy olyan csokevenyes osszeg lenne hogy le kell azokat nezni akik ezzel a lehetoseggel elnek?
2022. febr. 4. 07:27
8/14 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy szamit? Most kotekedni jottel ide?
2022. febr. 4. 07:28
9/14 A kérdező kommentje:
Elmondtam hogy nem a megelheteshez kell csupan a tortenelemben egyszer sem irtunk olyat amikor azt mondta az ember nincs hovatenni a penzt :)
2022. febr. 4. 07:28
10/14 anonim válasza:
Ezért írtam azt hogy nem ez az elsődleges anyagi forrásuk..
Kérdező, max akkor kerestek ketten egy milliót ha mindketten 72 óránként mentek plazmat adni. És am is egy évben csak 45x lehet plazmat adni. De mint mondtam heti 3x plazmat adni nem azt mondom hogy káros (mert van aki bírja szervezetileg) de azért az már meg latszodna a vérképben. Szóval ha heti egyszer adnátok plazmat ketten így tuti nem kerestek 1 millkát. Mint szakmabeli, nem tanácsolom hogy heti egy alkalomnál többször adj plazmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!