Ez befolyásolhatja a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Erős alhasi fájdalmak miatt bementem a háziorvoshoz, aki elküldött ultrahangra. Ott kiderült, hogy a bal petefészkemen egy 4 cm-es ciszta van. Ez később okozhat gondot, ha babát szeretnék?2020. nov. 25. 20:06
1/9 anonim válasza:
El is halhat a petefészked amelyikbe van.. Érdemes minnél hamarabb felkeresni egy nőgyógyászt.
2/9 anonim válasza:
A 4cm-es azért nagyon nem kicsi. Keress fel egy nőgyógyászt.
3/9 A kérdező kommentje:
A háziorvos telefonált egy nőgyógyásznak, aki azt mondta, hogy 5 cm alatt nem csinálnak vele semmit. :/
2020. nov. 25. 20:19
4/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem nagy, és valóban nem szokták 5 centi alatt műteni, ugyanis 99%-ban felszívódik. Szedjél fájdalomcsillapítót pár napig és majd menj vissza kontrollra a menzeszed után.
5/9 anonim válasza:
Nekem 8eve van cisztám,van hogy felszivodot es kijot ujból,nemtudnak vele mitcsinálni szinten majdnem 4cm.Én rakérdeztem h ez baj e mármint teherbeesésnél es aztmondták hogy nem.Ugyhogy ne stresszelj ezen nem zavar be:)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam de csak a fájdalmak kezdete után kb egy évvel mentem el vele először orvoshoz. Annyi idő sem volt elég neki, hogy felszívódjon. Egyébkénk ez még a nyáron volt és még most is tart. Azóta Angliában élek. Az orvos azt mondta, elég akkor megnézetni újra, amikor hazamegyek. Az nyáron lesz valamikor.
2020. nov. 25. 20:28
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5-ös. :)
2020. nov. 25. 20:29
8/9 anonim válasza:
5ös vagyok:)
Nekem amikor rátalaltak antibabit szedtem es aztmondta amin abba hagyom a szedest és megfog jönni a menzeszem h nagyon fogok görcsölni,mert hogy még szedem a tabit az kiegyensulyozza es azer nekem nem faj(vagy valahogy igy mondta😂)
3eve abbahagytam 3év alat 3szor volt telleg brutális görcsöm 1szer orvosnál is kötöttem ki.De egyebként ennyi en máshogy nem érzem hogy az ott baj lenne vagy zavarna
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt több is. Én gyógyfüvekből álló teakeveréket jttam 1-2 hétig kúraszerűen, és eltűntek. (Napi 2 liter+ ezen felül víz)
A lényeg, hogy sok folyadékot igyál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!