A koffein tényleg befolyásolhatja az Inofolic hatását?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy akár teljesen hatástalaníthatja. Mivel napi 2x kell szedni, délelőtt és este, így a kávéról teljesen le kellene mondanom, ha ez így van. Megkérdeztem az orvost, szerinte ez nem bizonyított és sokaknak sikerült a terherbeesés Inofoliccal annak ellenére, hogy kávézott. Vannak esetleg tapasztalatok? Aki szedte és így is eredményes volt.2020. júl. 17. 16:23
1/11 anonim válasza:
Iszom kávét, Inofolicból pedig napi 1-et iszom és már 2 gyerekem lett.
2/11 anonim válasza:
Én reggel iszom inozitolt 6 kor. Utána kávé 8-9 körül. Így van ideje felszívódni. Nagyon úgy néz ki most babát várok ☺️
3/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához! 🙂 Szerintem én is próbálom majd így. Remélem végre sikerrel járok 🤞.
2020. júl. 17. 19:23
4/11 anonim válasza:
Idd este az Inofolicot. Éjjel lesz ideje felszívódni. Probléma megoldva. 😉
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a tippet 🙂. Ha este innám meg mindkét tasakkal, szerintetek befolyásolna valamit?
2020. júl. 18. 00:47
6/11 anonim válasza:
2-t iszol? Nem napi 1 a javasolt adag?
7/11 anonim válasza:
Én úgy olvastam éhgyomorra a legjobb és elég sok minden befolyásolja a felszívódását Pl: nem lehet rogton teljes kiőrlésű dolgokat enni stb.. 2-es .
8/11 anonim válasza:
Az elkerülte a figyelmemet, hogy napi 2x iszol. Napi 1 az ajánlott mennyiség, ezért fel se merült, hogy többet iszol.
Szerintem ne görcsölj rá. Én akkor ittam, amikor eszembe jutott. Napi 2-3 kávé mellett 2 gyerekem van. Nem hiszem, hogy "hatástalanítaná" a kávé a folsavat. Max. ne kávéba keverd a port. 😁
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat 🙂. Napi 2x iszom, ezt javasolta az orvos. Lehet tényleg nem kell túlgondolni, mert akkor már abból áll az élet, hogy minden pillanatban valamire figyelni kell. Az pedig csak stresszt okoz. Majd hagyok időt a kávé meg az Inofolic között és bízom benne, hogy lesz egy sikeres hónapunk.
2020. júl. 18. 15:07
10/11 anonim válasza:
Szia! Sikerült a baba, hatott az inofolic?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!