Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A koffein tényleg befolyásolha...

A koffein tényleg befolyásolhatja az Inofolic hatását?

Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy akár teljesen hatástalaníthatja. Mivel napi 2x kell szedni, délelőtt és este, így a kávéról teljesen le kellene mondanom, ha ez így van. Megkérdeztem az orvost, szerinte ez nem bizonyított és sokaknak sikerült a terherbeesés Inofoliccal annak ellenére, hogy kávézott. Vannak esetleg tapasztalatok? Aki szedte és így is eredményes volt.

2020. júl. 17. 16:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Nem sikerült még. Közben lezajlottak a vizsgálatok és kiderült mi a gond (PCOS). Ez összetettebb kezelést igényel és most diétázom, mozgok és emellett szedek vitaminokat és iszom az Inofolicot. Önmagában szerintem nem segítene. Most az is előrelépés, ha lesz normális ovulációm. Bízom benne, hogy lesz javulás. Sok sikert neked!
2020. nov. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!