Ha nagyon rossz alvó vagyok, az befolyásolhatja a hőmérőzést?
Figyelt kérdés
Olvasgattam, hogy akik ezt a módszert választják, azoknak minden nap ugyanabban az időben kell mérni a testhőt, a 6 óra alvásnak meg kell lenni stb. Én iszonyat rossz alvó lettem kB egy éve tart. Nagyon sokszor felelek az éjszaka, forgolódok. Ebben az esetben ne kezdjek bele a hőmérőzésbe? Ez mennyire befolyásolja?2021. júl. 25. 04:48
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elírta a telóm *felkelek
2021. júl. 25. 04:49
2/6 anonim válasza:
Valamennyire befolyásolja, de ha már rutinos vagy, akkor már kb tudni fogod mennyire. Nekem pl olyan a munkarendem, hogy néha délelőttre, néha még délutánra járok és van amikor simán 8ra. Összevissza aludtam és keltem mindig is, de pár hónap alatt simán megtanultam homerozni.
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy lesznek apróbb kilengések a görbén, de szerintem a lényeget látni fogod rajta, meg kell próbálni, akkor derül ki.
5/6 anonim válasza:
Én több éve mérem, és kb.én is egy éve alszom úgy, mint te. Nincs kiugró különbség az addigihez képest. Mondjuk, ha felébredek, nem kelek fel, ez fontos. Tehát, ha mondjuk óránként kimész pisilni, az látszani fog, ha csak felébredsz, az nem valószínű. Akkor szokott értékelhetetlen lenni, ha nincs meg a 6óra, vagy ha több óra különbség van a szokásos méréshez képest, tehát mondjuk 3 órával korábban mérek, mint szoktam. De olyankor nyilván tudom, hogy attól van.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem mostmár a lényeget! 😊
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2021. júl. 26. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!