Szia! Lehet valamit el néztek, nem volt elég a kenet ilyen már velem is volt, persze én sem tudtam mi a baj, mert azt nem írják rá. Hátha neked is valami ilyesmi. Nemrég hpv vírust találtak a kenetemben, hívtak, hogy elég nagy a baj és képzeld megcsinálták a hpv szűrést és negatív lett. (szerintem pénzcsalás az egész mert 12ezerbe került.) Ugyhogy fel a fejjel!
2009. nov. 25. 19:28
2/19 anonim válasza:
A "menj vissza" az esetek 95 %-ában azt jelenti, hogy szennyezett volt a minta és ezért nem értékelhető. Meg kell ismételni. Ne aggódj előre, amikor még nincs miért.
2009. nov. 25. 19:29
3/19 A kérdező kommentje:
köszi
Már kisírtam a szemeimet.
Kész vagyok. Már annyi rosszra gonoltam. És még gyermekem sincs.....................
Úgy félek.
2009. nov. 25. 19:35
4/19 anonim válasza:
Nyugodj meg!
Én már terhes voltam, amikor rossz lett a keneteredményem. Én is félve mentem vissza, aztán kiderült, hogy csak egy kis gyulladás volt, amire kaptam hüvelykúpot és aztán minden rendben ment. Se nekem, se a babámnak nem lett semmi baja!
Nem lesz semmi baj!
2009. nov. 25. 20:03
5/19 anonim válasza:
semmi gond nem lessz!!!!!!hanyas lett szám szerint?
2009. nov. 26. 00:10
6/19 anonim válasza:
Nem lesz gond. Ha baj van kikezelnek, meggyógyítanak baba mellett, úgy, hogy neki nem lesz gondja.
Egy ismerősömnek 7 hónaposan lettek nagyon rosszak a petefészektumor eredményei. Hatalmas cisztát vettek ki a baba mellől. Ez 25 éve volt.
Hihetetlen, hogy mikre képes már az orvostudomány. Kalappal le, tényleg.
Ugyanakkor most a legrosszabbat írtam le(műtét), ne is gondolj erre. Vannak eltérő eredmények, amik gyógyszeresen, ecsetelve kikezelhetőek. Sőt, olyanok is amik jönnek mennek. Mint az én CA125-ös eredményem. Először daganatra gyanakodtak...utána felszívódott, amit UH és vérkép is mutatott.
Ne izgulj...minden jót!
2009. nov. 26. 08:09
7/19 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg! Én pont így jártam mint te, egyik hónapban pont aznap kaptam meg a levelet, hogy gyulladást találtak a rákszűrésen, amikorra nem vártam. Kaptam kúpot meg antibiotikumot, a következő hónapot kihagytuk (bár a doki azt mondta nem kell,de nem kockáztattunk) és következő hónapban már tökéletes lett az eredményem. Sajna baba nincs azóta sem, de gyulladás sincs. Ajánlom a tejsavas és ezüstkolloidos irrigálást, az megelőzi a gyulladásokat, fertőzéseket, nekem bejött. :)
2009. nov. 26. 09:14
8/19 anonim válasza:
Velem is előfordult ez. És csak újból le kellett venni a kenetet, mert az előző értékelhetetlen volt, mondjuk egy kis folyás, vagy egyéb ilyen apró dolog miatt. Ne izgulj, nem lesz semmi baj!
2009. nov. 26. 13:38
9/19 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok.
2009. nov. 26. 15:13
10/19 anonim válasza:
Ne idegeskedj! Én is hasonlóan jártam. Épp hogy csak elkezdtük a baba projectet, elmentem rákszűrésre, hogy biztos, ami biztos legyen egy friss. Nekem mindig egy héttel a vizsgálat után kell felhívnom a dokimat. Mikor az asszisztensnője felvette a telefont. elkezdett sápítozni, hogy valami baj és doktor Úr már nagyon várta a hívásomat. Azonnal visszarendelt (de úgy, hogy most induljak azonnal még elére a rendelés végét), mert le kell venni újra a kenetet. Újabb 1 hét ideges várakozás után közölte, hogy nincs rákos elváltozás, de van egy nagyon alattomos vírus a szervezetemben, ami nekem nem is okoz panaszt, de akár már sok éve is ott lehet. Kellett szednem antibiotikumot egy hétig és evvel le is zártuk a témát. Te se gondolj rögtön a legrosszabbra. Drukkolok Neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!