Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rossz lett a rákszűrésem!...

Rossz lett a rákszűrésem! Nagyon félek, mert babát szertnénk. Befolyásolhat ez valamit, vagy árthat a babának?

Figyelt kérdés

Most kezdtünk el a férejmmel a babadologgal foglalkozni. Most nem várom 27-re. Ma meg jött a levél, hogy menjek vissza. Mi van ha babás vagyok?

Hogyan fognak kezelni? Lehet, hogy így nem is vállalhatom?

Úgy félek!

Kérem, hogy írjon, aki volt hasonló helyzetben.

köszi

2009. nov. 25. 19:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lehet valamit el néztek, nem volt elég a kenet ilyen már velem is volt, persze én sem tudtam mi a baj, mert azt nem írják rá. Hátha neked is valami ilyesmi. Nemrég hpv vírust találtak a kenetemben, hívtak, hogy elég nagy a baj és képzeld megcsinálták a hpv szűrést és negatív lett. (szerintem pénzcsalás az egész mert 12ezerbe került.) Ugyhogy fel a fejjel!
2009. nov. 25. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
A "menj vissza" az esetek 95 %-ában azt jelenti, hogy szennyezett volt a minta és ezért nem értékelhető. Meg kell ismételni. Ne aggódj előre, amikor még nincs miért.
2009. nov. 25. 19:29
 3/19 A kérdező kommentje:

köszi

Már kisírtam a szemeimet.

Kész vagyok. Már annyi rosszra gonoltam. És még gyermekem sincs.....................

Úgy félek.

2009. nov. 25. 19:35
 4/19 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg!

Én már terhes voltam, amikor rossz lett a keneteredményem. Én is félve mentem vissza, aztán kiderült, hogy csak egy kis gyulladás volt, amire kaptam hüvelykúpot és aztán minden rendben ment. Se nekem, se a babámnak nem lett semmi baja!

Nem lesz semmi baj!

2009. nov. 25. 20:03
 5/19 anonim ***** válasza:
semmi gond nem lessz!!!!!!hanyas lett szám szerint?
2009. nov. 26. 00:10
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem lesz gond. Ha baj van kikezelnek, meggyógyítanak baba mellett, úgy, hogy neki nem lesz gondja.

Egy ismerősömnek 7 hónaposan lettek nagyon rosszak a petefészektumor eredményei. Hatalmas cisztát vettek ki a baba mellől. Ez 25 éve volt.

Hihetetlen, hogy mikre képes már az orvostudomány. Kalappal le, tényleg.

Ugyanakkor most a legrosszabbat írtam le(műtét), ne is gondolj erre. Vannak eltérő eredmények, amik gyógyszeresen, ecsetelve kikezelhetőek. Sőt, olyanok is amik jönnek mennek. Mint az én CA125-ös eredményem. Először daganatra gyanakodtak...utána felszívódott, amit UH és vérkép is mutatott.

Ne izgulj...minden jót!

2009. nov. 26. 08:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodj meg! Én pont így jártam mint te, egyik hónapban pont aznap kaptam meg a levelet, hogy gyulladást találtak a rákszűrésen, amikorra nem vártam. Kaptam kúpot meg antibiotikumot, a következő hónapot kihagytuk (bár a doki azt mondta nem kell,de nem kockáztattunk) és következő hónapban már tökéletes lett az eredményem. Sajna baba nincs azóta sem, de gyulladás sincs. Ajánlom a tejsavas és ezüstkolloidos irrigálást, az megelőzi a gyulladásokat, fertőzéseket, nekem bejött. :)
2009. nov. 26. 09:14
 8/19 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult ez. És csak újból le kellett venni a kenetet, mert az előző értékelhetetlen volt, mondjuk egy kis folyás, vagy egyéb ilyen apró dolog miatt. Ne izgulj, nem lesz semmi baj!
2009. nov. 26. 13:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok.
2009. nov. 26. 15:13
 10/19 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj! Én is hasonlóan jártam. Épp hogy csak elkezdtük a baba projectet, elmentem rákszűrésre, hogy biztos, ami biztos legyen egy friss. Nekem mindig egy héttel a vizsgálat után kell felhívnom a dokimat. Mikor az asszisztensnője felvette a telefont. elkezdett sápítozni, hogy valami baj és doktor Úr már nagyon várta a hívásomat. Azonnal visszarendelt (de úgy, hogy most induljak azonnal még elére a rendelés végét), mert le kell venni újra a kenetet. Újabb 1 hét ideges várakozás után közölte, hogy nincs rákos elváltozás, de van egy nagyon alattomos vírus a szervezetemben, ami nekem nem is okoz panaszt, de akár már sok éve is ott lehet. Kellett szednem antibiotikumot egy hétig és evvel le is zártuk a témát. Te se gondolj rögtön a legrosszabbra. Drukkolok Neked!
2009. nov. 26. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!