Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rossz lett a rákszűrésem!...

Rossz lett a rákszűrésem! Nagyon félek, mert babát szertnénk. Befolyásolhat ez valamit, vagy árthat a babának?

Figyelt kérdés

Most kezdtünk el a férejmmel a babadologgal foglalkozni. Most nem várom 27-re. Ma meg jött a levél, hogy menjek vissza. Mi van ha babás vagyok?

Hogyan fognak kezelni? Lehet, hogy így nem is vállalhatom?

Úgy félek!

Kérem, hogy írjon, aki volt hasonló helyzetben.

köszi

2009. nov. 25. 19:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

SAJNOS AZ EREDMÉNYÉT CSAK SZOMBAT ESTE MONDJA MEG AZ ORVOS, MERT NEM VOLT ELÉRHETŐ SZÁMÁRA.

ADDIG IDEGESKEDEK.

RÁADÁSUL MÉG NEM IS JÖTT MEG, AMINEK AMÚGY UGRÁLVA ÖRÜLNÉK, DE MOST EGY NAGY ADAG FÉLSZ VAN BENNEM.

KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT, NAGYON JÓL ESIK.

2009. nov. 26. 17:58
 12/19 anonim válasza:
Azért írd majd meg mi lett az eredménye. Engem érdekelne ;)
2009. nov. 26. 19:33
 13/19 A kérdező kommentje:

JAJJ, MÁR ENGEM IS NAGYON ÉRDEKEL. TISZTA IDEG VAGYOK.

JÓ, MAJD MEGÍROM, REMÉLEM LESZ OLYAN KEDVEM.

SZIASZTOK

2009. nov. 26. 19:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem lesz ott semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!Hidd el!!!!!!!!!ha annyira komyol lenne akkor már beis hivattak volna nemkellene várni szombatig!!!!!légyszi ird meg mi lett az eredmény mert izulok érted!
2009. nov. 28. 13:04
 15/19 A kérdező kommentje:

Itt vagyok. "Jó"hírekkel. Szerencsére azt mondta az orvos, hogy nem rák, csak valamilyen hámrétegem vékonyabb, mint lehetne, de még nem gond. Nem kell kezelni, de fél év múlva feltétlenül menni kell megint szűrésre, hogy nehogy baj legyen. Azt mondt a doki, hogy hajlamos lehtek a rákra, de figyelni kell, és nem lesz gond. Hát így legyen.

Köszönöm Nektek, akik megnyugtattatok és izgultatok értem.

Jó köztetek lenn ezen az oldalon.

Most már csak a babáért szorítsatok nekem.

Üdvözlettel

Anikó

2009. nov. 28. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a Kriston vagy az Arwen tornát. Mind a kettő a női nemi szervekre koncentrál és a gyakorlatok során bővebb véráramlást indít meg a kismedencében. Mind gyógyításra, mind megelőzésre nagyszerű.

Valamint ajánlom még a -sajnos drasztikus- makrobiotikus étkezés tanulmányozgatását. A barátnőm ezzel hozta rendbe magát egy nagyon csúnya betegségből. Azóta is így él...bevallom nekem nincs ennyi akaraterőm az étkezéshez, de másnak még lehet.:)

Örülök, hogy nincs gond!

2009. nov. 29. 07:50
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi
2009. nov. 29. 10:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia! Első válaszoló voltam! Örülök, hogy nincs semmi baj, ugye mondtam! Nekem is azt mondták, hogy méhszáj sebem van és az akár rossz is lehet egy másik orvos meg nem is látta. Engem is ezzel riogattak Mondjuk jobb utána járni a dolgoknak, de én már rájöttem ,hogy ez csak pénzcsalás. Így mehetünk a maszek rendelőbe mert ugye félünk ők meg szépen vissza élnek ezzel.
2009. nov. 29. 11:12
 19/19 anonim ***** válasza:
meglessz az a baba is hidd el!!!!!!!Jó hogy most rákszűrésen voltál mert akkor ha terhes leszel nem kell menned!!!!most huzzatok bele,a baba témába:) hidd el sikerülni fog!
2009. dec. 1. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!