Rossz lett a rákszűrésem! Nagyon félek, mert babát szertnénk. Befolyásolhat ez valamit, vagy árthat a babának?
Most kezdtünk el a férejmmel a babadologgal foglalkozni. Most nem várom 27-re. Ma meg jött a levél, hogy menjek vissza. Mi van ha babás vagyok?
Hogyan fognak kezelni? Lehet, hogy így nem is vállalhatom?
Úgy félek!
Kérem, hogy írjon, aki volt hasonló helyzetben.
köszi
SAJNOS AZ EREDMÉNYÉT CSAK SZOMBAT ESTE MONDJA MEG AZ ORVOS, MERT NEM VOLT ELÉRHETŐ SZÁMÁRA.
ADDIG IDEGESKEDEK.
RÁADÁSUL MÉG NEM IS JÖTT MEG, AMINEK AMÚGY UGRÁLVA ÖRÜLNÉK, DE MOST EGY NAGY ADAG FÉLSZ VAN BENNEM.
KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT, NAGYON JÓL ESIK.
JAJJ, MÁR ENGEM IS NAGYON ÉRDEKEL. TISZTA IDEG VAGYOK.
JÓ, MAJD MEGÍROM, REMÉLEM LESZ OLYAN KEDVEM.
SZIASZTOK
Itt vagyok. "Jó"hírekkel. Szerencsére azt mondta az orvos, hogy nem rák, csak valamilyen hámrétegem vékonyabb, mint lehetne, de még nem gond. Nem kell kezelni, de fél év múlva feltétlenül menni kell megint szűrésre, hogy nehogy baj legyen. Azt mondt a doki, hogy hajlamos lehtek a rákra, de figyelni kell, és nem lesz gond. Hát így legyen.
Köszönöm Nektek, akik megnyugtattatok és izgultatok értem.
Jó köztetek lenn ezen az oldalon.
Most már csak a babáért szorítsatok nekem.
Üdvözlettel
Anikó
Próbáld ki a Kriston vagy az Arwen tornát. Mind a kettő a női nemi szervekre koncentrál és a gyakorlatok során bővebb véráramlást indít meg a kismedencében. Mind gyógyításra, mind megelőzésre nagyszerű.
Valamint ajánlom még a -sajnos drasztikus- makrobiotikus étkezés tanulmányozgatását. A barátnőm ezzel hozta rendbe magát egy nagyon csúnya betegségből. Azóta is így él...bevallom nekem nincs ennyi akaraterőm az étkezéshez, de másnak még lehet.:)
Örülök, hogy nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!