Tényleg befolyásolja a teherbeesés esélyét a mensi minősége,napjainak száma?
2 családtag is azt mondta nekem, hogy mivel 3 napos a mensim abból az első nap nagy mennyiségű és "darabos" az bajra utalhat.Nézessem meg mert nehéz lesz teherbe esni. Nem szokott görcsölni a hasam nagyon, csak kicsit, teljesen elviselhető. Gyógyszer se szokott kelleni.
Milyen bajra utalhat a mensim?
BefolyásolHATja.
A kevés menstruáció lehet amiatt például, mert vékony a nyálhahártya, és ebben az esetben nem tud megtapadni a petesejt. Nekem is max 3 napos a menstruációm, így én inkább mindjárt az elején megnézettem magam. Minden rendben van odabent, a nyálkahártyám is teljesen megfelelő vastagságú. És a harmadik hónapban teherbe estem.
Érdemes megkérdezni azért egy nőgyógyászt szerintem, hogy ne több év sikertenség után derüljön ki, hogy valami gond van, de nem feltétlen jelent a kevés menstruáció problémát.
Köszönöm a segítséged, akkor tényleg el kell mennem még most nődokihoz.
Megmondom őszintén erre nem is gondoltam.
Első nap nekem is brutál mennyiség, darabkák is néha.
Másofik nap már elég a tisztasagi betét, harmadik nap elmúlik estére.
3.terhességem a mostani.
2éves a fiam, ő az első hónapban fogant.
A 2.terhességem 3.hónapban jött össze, elhalt, műtét lett a vége.
Műtét után 1 mensit vártunk, újra belevágtunk, a 2.mar nem jött meg, 22hetes vagyok vele.
Jó ilyeneket olvasni, gratulálok a gyerkőcökhöz :)
Jó egészséget a babaváráshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!