Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/368 anonim ***** válasza:
83%

Sziasztok. Én voltam a covidos.

Tegnap elvetéltem. Azt mondta az orvos, hogy akik első trimeszterben elkapják nagy eséllyesl el is vetélnek. Borzasztóan fáj, inkább lelkileg a testi dolgok begyógyulnak. Már volt egy veszteségünk, most nem tudom hogyan tovább…:(

Vigyázzatok magatokra!

Sziasztok!

-S

2022. jan. 31. 06:42
 72/368 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon sajnálom! 😔 Szurkolok, hogy minél előbb legyen babátok! A vizsgálaton vették észre, vagy véreztél előtte?
2022. jan. 31. 08:45
 73/368 anonim ***** válasza:
73%

A szelet én mindig utáltam. Egyébként lassan 8 hét körül járok, és semmi különösebb terhességi tünetem nincs. Kicsit a melleimet érzem, meg többször kell pisilnem, illetve álmatlan vagyok, pedig mindig tudtam simán 9-10 órát aludni. A héten már megyek vissza dolgozni, jó lesz, itthon már unalmas.

Én vagyok apa nélküli

2022. jan. 31. 08:48
 74/368 anonim ***** válasza:
73%

Elkezdtem vérezni itthon. Rohantunk a kórházba. Írtak fel progeszteront, de aztán itthon pár órával később nagyobb vérzés és éreztem, hogy egy nagyobb darab szövet/nyálkahártya kicsusszant. Ekkor már tudtam, hogy baj van. Félredobtunk mindent kórház újra. Ott közölték, hogy amit éreztem az a petezsák volt. Megultrahangozott és mondta, hogy kitisztult minden. Lehet újra próbálkozni. Azt sejti a covid miatt lehetett, de persze erre 100%-ban nem tud megesküdni.

-S

2022. jan. 31. 09:01
 75/368 anonim ***** válasza:
56%

Sziasztok,

Ma vagyok naptár szerint 4+4 napos, 2 pozi tesztem van 2 nap különbséggel, mindkét esetben rögtön megjelent a 2. Csík is, utóbbi teszt sokkal erősebben mutatja, első kicsit halvány volt. (25os tesztek) A héten megyek az orvosomhoz, mivel régóta várt baba.

Más is van esetleg, aki ilyen "korán" megy?

Egyébként csak ennyi tünetem van : pici fáradtság, folyamatos enyhe gyomorégés amitől kicsit éhes vagyok egész nap, picit érzékeny mellek. Mindig voltak PMS tüneteim, erősek!! 2 héttel kezdődően mensi előtt, most semmi sem volt.

2022. jan. 31. 09:23
 76/368 A kérdező kommentje:

Kedves S nagyon sajnálom! 😔

El sem tudom képzelni milyen lehet de fel a fejjel, következőre újra sikerül és nem lesz semmi gond!! A rosszban az a jó hogy kitisztultál és nem kellett befeküdnöd a kórházba hogy az orvos fejezze be.😔

75-ös szerintem ne menj még ilyenkor mert nem látnak semmit. Én 6 és fél hetesen voltam orvosnál. Persze ha szeretnél elmehetsz de úgyis azt mondják hogy majd 2 hét múlva menj vissza.

Nekem nagyon erősek a tünetek és ahogy elhagytam a 7. hetet mintha kicsit erősödött is volna. A víztől olyan hányingerem lesz hogy 2 napja vissza is jött. Egész nap ég a gyomrom, szédelgek és olyan fáradt vagyok hogy ha nem tudok pihenni akkor délután 5 körül kész végem elalszom.

2022. jan. 31. 10:22
 77/368 A kérdező kommentje:
Kedves P, én múlthét csütörtökön voltam védőnőnél - hálisten nagyon aranyos fiatal kis csajszi - holnap megyek háziorvoshoz, jövőhéten pedig vérvételre.
2022. jan. 31. 10:24
 78/368 anonim ***** válasza:
56%

Kedves Kérdező,

75os vagyok :) Azt láthatja, hogy jó helyen van a felritkulasbol, plusz nagy esellyel kell progit is szednem.

Milyen volt a védőnőnêl, meselsz kicsit?:)

2022. jan. 31. 13:26
 79/368 A kérdező kommentje:

Persze, ha szeretnél menj, meg ha úgy gondolod hogy progeszteron kell akkor mindenképpen.😊

1 órát voltam kb a védőnőnél, kiállította a kiskönyvet, elmondott minden fontosat, vérnyomás és súly mérés volt. Adott papírt amin táblázatba vannak foglalva a vizsgálatok, mikor mi kell.

Legközelebb a 12. héten találkozunk és mivel a 10. héten is mennem kell orvoshoz megnézni hogy a 2 pici közül a másodiknak beindult-e a szívverés ezért telefonálnom kell majd neki elmondani hogy mi a helyzet.

58,5 kg-val indítom a terhességet. Azt mondta 10-12 kg plusz fér bele ami normál.😬

2022. jan. 31. 13:51
 80/368 anonim ***** válasza:
73%

Kedves S !

Szörnyű ami veled történt 😩😩 nagyon Sajnálom!

Én is covidos vagyok egyébként, csak nátha a tünet , már javulok.

P

2022. jan. 31. 16:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!