Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/368 anonim ***** válasza:
70%
Magánhoz mentem. 11 éve ő az orvosom. Nem lesz olcsó a terhesgondozás így, de az sztk-ról rengeteg rosszat olvastam.
2022. jan. 18. 10:38
 32/368 A kérdező kommentje:
Egyébként nem úgy van hogy kell sztk-s orvoshoz is menni? Olvastam valahol hogy nem fogadták el csak a magán orvos pecsétjét és kell az sztk-s orvosé is. Illetve a magán orvos írhat ki vérvételre beutalót? Bocsi ezekkel annyira nem vagyok tisztában.😄
2022. jan. 18. 10:46
 33/368 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, hogy kell-e menni az sztk-s nőgyógyászhoz majd. Vérvételre 2 mód van. Vagy ad a nőgyógyász papírt a háziorvosodnak, aki kiírja a vérvételt az sztk-ba, vagy a magánrendelőkbe is szokott lenni labor. Akkor oda csak időpont kell, és tudják, hogy mit kell majd kérni annál a vérvétel vizsgálatnál. Én mivel nem bírom a vérvételt inkább megyek magánba arra is.
2022. jan. 18. 10:57
 34/368 anonim ***** válasza:
66%

Én sztk-ba megyek először biztos. A városomban jó sztk-s nőgyógyászok vannak.

-S

2022. jan. 18. 12:44
 35/368 anonim ***** válasza:
78%
7es vagyok. Én jövő héten szerdán megyek 7 hét 3 naposan. Remélem minden rendben lesz. Magán dokihoz megyek. Végig lehet menni magánba, úgy tudom csak a 12 meg 18 hetes uht kell sztkban csináltatni. De ezek 2 évvel korábbi információk. Majd én is jól kikerdezem a dokit jövő héten. Az oltásról is stb.
2022. jan. 18. 13:22
 36/368 A kérdező kommentje:

Na jól van akkor. Nekem endometriozisom van (2 műtétem volt már, a masodik elég nagy volt) úgyhogy alapból veszélyeztetett vagyok, még a szülés módja is kérdéses. Vervetelt en se szeretem de van egy jó hely ahova járok ott el tudok feküdni is es nincsenek ezren előttem.😂 micsoda problémák 🤦🏽‍♀️😂

Akihez megyek dokihoz ő csinál genetikai uh-t meg minden mást maganban ezért nem kell a kórházba bemenni.

2022. jan. 18. 13:36
 37/368 A kérdező kommentje:
35: én is jövőhét szerdán megyek ☺️
2022. jan. 18. 13:37
 38/368 anonim ***** válasza:
83%

7-es vagyok.

Az szuper, kíváncsi vagyok neked milyen méretek lesznek stb. elvileg ugyanannyi idősek vagyunk. :)

Nekem biztosan császár lesz. Ő a 3.babóca. Eddig mind a kettő az volt. És most is 100%, hogy az lesz mert tavaly volt 2 méhnyakrák műtétem és szinte alig van méhnyakam. Emiatt nem kockáztat az orvos.

Én még mindig nagyon rosszul vagyok, émelygek, hányinger 🤮 alig várom, hogy elmúljon.

2022. jan. 19. 11:58
 39/368 A kérdező kommentje:

Tegnap rákérdeztem az endos dokimnál, azt mondta mehet a spontán szülés de én attól jobban félek mint a császártól. 😂

Jaj ne is mond….

Alig tudok enni, kb csak bolognait semmi mást plusz tej és víz. Szédelgek meg ez a folytonos hányinger és gyomorégés nem kellemes. Szerintem fogyni fogok ha ez így megy.😂

Tegnap megszagoltam a kelkáposzta főzeléket amit egyébként imádok és futnom kellett a wc-re mert majdnem hánytam.

2022. jan. 19. 12:53
 40/368 anonim ***** válasza:
83%

Sziasztok! Én ma voltam dokinal , 7+0, 9mm-és és látszott a szívműködés :)

P

2022. jan. 19. 19:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!