Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/368 A kérdező kommentje:

8-as írd majd meg mi volt a dokinál!😊

75-ös ne aggódj minden rendben lesz! Biztos még korai volt a doki.😊

88-as az nyugtasson hogy én se bírom a vérvételt, nem vagy ezzel egyedül. Ma voltam de előtte már 2x hánytam otthon. Aztán annyira jól vették le a vért hogy nem is éreztem semmit ja és feküdtem végig, nálam az sokat számít.😄

Nem egyszerű neked a baba apukájával de ő nagyon szerencsés hogy te leszel az anyukája!😊

2022. febr. 8. 11:30
 92/368 anonim ***** válasza:
73%
Tűdóbiás vagyok, szóval általában sírógörcsöt kapok, ha tudom hogy vert fognak venni vagy oltást adni. Mondjuk mostanában elég könnyen sírok tű nélkül is, eléggé megvisel, hogy rá kellett jönnöm, hogy csak a szép szavak, meg az illúzió volt. Az meg egyenesen elborzaszt, hogy ennyire közömbös tud lenni a saját gyerekével. Oké, hogy még nem egy 1,5 éves akivel már lehet mit kezdeni, de olyan hideg ha megemlítem, mint egy jégcsap. Nem is beszél róla, semmi. Ha én szóba hozom, csak hallgat. Gyakorlatilag tudomást sem vesz az egész helyzetről. Elég sokszor sírom el magam emiatt.
2022. febr. 8. 12:32
 93/368 anonim ***** válasza:
80%

Minden rendben volt a dokinál. Alacsony kockázatú a terhesség, CRL 16mm. Kaptam beutalót vizsgálatokra, és a kombinált tesztre majd a Czeizelbe megyek. Már nagyon izgatott vagyok, első kisbabám lesz.

8-as

2022. febr. 8. 18:34
 94/368 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon örülök 8-as 😊 Most hány hetes vagy?
2022. febr. 8. 20:14
 95/368 anonim ***** válasza:
71%
8as, gratulálok:)
2022. febr. 9. 00:25
 96/368 anonim ***** válasza:
73%

Köszönöm nektek!! Doki szerint 8+1 vagyok :)

8-as

2022. febr. 9. 07:24
 97/368 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó hír gratula!😊

Én 8+5 vagyok ma. Egy idősek vagyunk kb ez tök jó.😊😊

Én ma megyek a háziorvoshoz a laboreredményemmel. 😬

92-es most magatokkal foglalkozz, ne idegeskedj és ne szomorkodj mert a baba is megérzi. Tudom nagyon rossz lehet és könnyű mondani de próbálj meg most nem foglalkozni vele.

2022. febr. 9. 09:59
 98/368 anonim ***** válasza:
73%

Aranyos vagy utolsó 😊 Veled is kb egy idősek vagyunk, és kb 9 hetes. Egyik alkalommal 5+3-nak írtak, következő héten már 6+3+4-nek 🤣 Szóval olyan 9 körül, aztán majd kitalálják mennyi is 😊

Igyekszem nem foglalkozni semmivel, csak a picúrral 😊 Én nagyon várom, és anyukámék is, akiknek az egyetlen unokája lesz 🙂

2022. febr. 9. 11:00
 99/368 anonim ***** válasza:
100%

98-as, nagyon jó dolga lesz veletek a kisbabádnak! :)

Én még nem mondtam el senkinek, hogy várandós vagyok, csak a páromnak.

Ti igen? Ha nem, akkor mikor tervezitek?

Közeli családtagoknak, barátoknak, munkahelyen….

8-as

2022. febr. 9. 11:11
 100/368 anonim ***** válasza:
73%

Hűh, hát nekem tudja az edzőm, mert így ugrálósat, meg hasprést nem csinálunk, anyuék, a munkahelyen is páran, mert nálunk van üzemorvos, és meglátta a felhőben a papírjaimat, így nem engedett az eredeti beosztásomban dolgozni, áthelyeztetett “terhes beosztásba”. De szerencsére a legtöbben még nem tudják, igaz nagy cég van vagy 500 ember, de tudja kb 4-5. Remélem egyelőre így is marad.

(apuka nélküli)

2022. febr. 9. 11:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!