Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/368 anonim ***** válasza:
80%

Nem már nagyon látszik de ő a 3.babám. Aki nem tudja is tudja ha rámnéz mert amugy nem nagyon dagi.

Nekem is mindig este jön a hanyinger! :( Az elején déltől, már jobb és csak este. Sztem kisfiú lesz 😁

Van már fiam és lányom is. 4 és 2 évesek.

7es voltam.

2022. febr. 19. 07:16
 142/368 A kérdező kommentje:

140: jó neked hogy nem vagy rosszul. Én tegnap is kihánytam a vizet.🤷🏽‍♀️😂

Nekem is aranyos a védőnőm, fiatal, pár évvel lehet nálam idősebb. 😊

Akkor már nemsokára mehetsz vissza, nem kell már sokat várnod.😊

141: jaj nekem is látszik már, olyan aranyos.🥰

Ez az esti hányinger engem kicsinál, csak feküdni tudok.😫😁

Nekem mindenki azt mondja hogy tuti kislányom lesz, egyébként én is ezt érzem, de majd kiderül. Olyan izgi.🤩🤩🤩

2022. febr. 19. 10:55
 143/368 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként ti vettetek már valamit? Kismama nadrág, autóba övterelő, vagy a babának bármit? Fogalmam sincs hányas, de ahol apának nem kell a baba.
2022. febr. 19. 12:34
 144/368 A kérdező kommentje:

Én semmit. Nemsokara egyel nagyobb cicagatya kell meg melltartó.😁

A babának ruhát majd akkor ha tutira kiderül a neme. De először én babakocsit akarok nézni.

2022. febr. 19. 15:00
 145/368 anonim ***** válasza:
73%
Én hétfőn megyek az övterelőért, használtan találtam új állapotút, féláron. Az ugye arra van, hogy a poci alatt vezesse el a biztonsági övet az autóban. Elvileg 2-dik hónaptól ajánlott, barátnőm is nagyon javasolta. Úgy gondolom, bajt nem okoz. A nadrágjaim egyáltalán nem kényelmetlenek, de a kocsiban az öv zavar 🤷‍♀️ A neten szoktam nézelődni, hogy mik vannak, miből mi tetszik, de a 12-ik hétig “nagyobb” meg sok dolgot nem akarok venni, utána apránként szerintem viszont igen, úgy kevésbé lesz rohanós az utolsó időszak, meg anyagilag is jobban eloszlik. Ha a kollégáim megtudják, lehet lesz pár igen akciós eladó dolguk is 🙂 Meglátjuk.
2022. febr. 19. 15:11
 146/368 A kérdező kommentje:

Övterelő kell igen bár én hogy itthon vagyok most ritkábban vezetek, de persze kell.

Én a tavaszt végig nyomom cicanaciban, a Calzedoniások nagyon jók, csak a mostaniak már szorítják a hasamat.😫

Szerintem a farmerjaim rám se jönnek.😂

Nyári ruhám meg rengeteg van ami bő úgyhogy az nem kell.😁

Ja meg bugyikat kell vennem.😁

2022. febr. 19. 15:31
 147/368 anonim ***** válasza:
73%
Ja, te akkor otthon vagy a kezdetektől táppénzen? Akkor mondjuk nyert ügyed van, nem kell sok terhes ruha 🙂
2022. febr. 19. 16:13
 148/368 A kérdező kommentje:
Igen mert veszélyeztetett vagyok, aztán elkaptam a covidot is és kiírattam magam. Ülni se tudok sokáig és nekem a műtétek és az előzmények miatt nem is nagyon szabad. Hálisten nem volt ebből gond mert apukám a főnököm.
2022. febr. 19. 17:22
 149/368 anonim ***** válasza:
73%
Értem. Akkor az úgy jó. Nem unatkozol? Nekem szörnyen hiányzik az eredeti munkám 😒
2022. febr. 19. 18:39
 150/368 A kérdező kommentje:

Nem, én nagyon szeretek alapból is itthon lenni.

Teszek-veszek amit kell, kutyával el vagyunk, ha kell elmegyek postára vagy a mamámhoz. 😄

2022. febr. 19. 20:09
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!