Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/368 A kérdező kommentje:

Így én is nézelődök a neten mindenfélét, de venni még nem vettem.😁

Szerintem majd fél idő környékén fogok majd.😊

2022. febr. 23. 14:08
 162/368 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként hogy vagytok, tünetek, rosszullétek?:)

/75

2022. febr. 23. 19:50
 163/368 anonim ***** válasza:
56%

Néha teljesen jól vagyok, néha nagyon fáradt/hányingerem van/derekam fáj. Izgulok, hogy minden rendben legyen.

Veletek mi a helyzet?

8as

2022. febr. 23. 20:10
 164/368 anonim ***** válasza:
73%

Én aludni nem tudok még mindig normálisan, már szörnyen fáradt vagyok. Sokszor kell pisilnem, egyébként semmi különös.

Ma nagyon rossz napom volt, végigbőgtem a fél napot 😔

Apa nélküli

2022. febr. 23. 22:15
 165/368 anonim ***** válasza:
79%
Sziasztok! Csak roviden idepofatlankodok, ket fiam van, megcsak tervezzuk a kovetkezo babat majd talan ev vegefele, vagy jovore, de olyan jo volt itt olvasgatni, gratulalok a babakhoz, es sok erot a mindenfele kihivashoz! Neveken gondolkodtatok mar?
2022. febr. 24. 08:14
 166/368 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy utolsó, koszonjuk!😊

Drukkolok a 3. babához!😊

Nekünk meg vannak a nevek, kiválasztani lesz majd nehezebb.😁

Nekem a rosszullétek megint erősödtek.

Most megint egész nap öklendezek, estére jön a hányinger és a mellkasomban is lesz egy ilyen égő érzés. Enni egész nap nem nagyon bírok csak keveset. Tegnap olyan fáradt voltam hogy este már azt hittem elájulok.

Nekem most már biztos hogy a frontok okoznak sok mindent. Ha hidegfront vagy eső jön akkor végem van. Hétfőn hirtelen jött az eső de előtte elkezdett fájni a bal petefészkem és megint kicsit elkezdtem barnázni. A kanapéról nem tudtam felkelni annyira fájt a hasam.

Most süt a nap és jól érzem magam. 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ Borzasztó.😁

Holnap megyek ahhoz a dokihoz aki az első műtétemet csinálta, nézzen meg ő is.

2022. febr. 24. 09:16
 167/368 anonim ***** válasza:
56%
Majd írd meg utolsó, hogy mit mondott. Én napok óta úgy érzem, hogy valami nincsen rendben. Nem tudom miért. Rengeteget stresszelek sajnos, ami tudom, hogy hatalmas hiba, de ez rajtam kívül áll. Tegnap végigbőgtem majdnem az egész napot, estére egy 20 forintos barna folt volt a bugyimban… A hasam már kb 1-1,5 hete egyáltalán nem feszül, nincsenek a szurkálások sem, mikor nő a méh. Lehet megállt a fejlődésben? Ilyenek járnak a fejemben, tegnap a gyerek apja miatt is sírtam, bevallom sajnos voltak sötét gondolataim is. Úgy érzem, most eléggé a padlóra kerültem. Ma hívott a főnököm, kérdezte minden rendben van-e. Mondtam neki, hogy milyen kellemetlen lesz visszacsinálni a visszahelyezést az eredeti helyemre. Kész vagyok, ma kicsit melegebb lesz, kimegyek a napra, gyalogosok pár kilométert, meg vannak itt edzőgépek is, ami nem olyan durva és lehet, azon edzek is, mert ez így most szörnyű.
2022. febr. 24. 09:40
 168/368 A kérdező kommentje:

Jaj a barna folt miatt el kellett volna menned a dokidhoz mindenképp!!!

Ne idegeskedj mert az nagyon sokat árt.

A gyerek apját most szard le magasról, ne vele foglalkozz meg ne azon agyalj hogy miket mond mert most te és a baba vagytok a legfontosabbak!!

Nem kéne most szerintem edzened se.

2022. febr. 24. 10:11
 169/368 anonim ***** válasza:
73%
Igyekszem akkor inkább pihenni. Nem tudtam elmenni, mert este 10-kor vettem észre, akkor értem haza, mert tesóm most itthon van külföldről, és vele találkoztam. Ha ma is lesz, mindenképp dokihoz megyek. Remélem nincsen baj, és csak az idegesség miatt volt. 🙏
2022. febr. 24. 10:33
 170/368 anonim ***** válasza:
73%
Beszéltem a rendelővel és itt egy szülész-nőgyógyásszal, írt fel progeszteront. Kiváltottam, szedem, és nagyon bízom benne, hogy rendben van a picúr odabent, meg ez után sem lesz semmi baja 🥺
2022. febr. 24. 18:53
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!