Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)
Én is szedem.
Nem lesz semmi baj. Viszont az edzést most hanyagold akkor.
Annyit szedj amennyit az orvos felírt.
Nem lesz semmi gond. Nekem napokig volt barna folyás ami abbamaradt aztán újra kezdődött. Nekem napi 3 gyógyszer kell emiatt.
75/
Hol jól vagyok, hol borzasztó hányinger és hányás is van, teljesen változó.
Én este felé szoktam néha érezni,hogy "húz az alhasam". Úgy gondolom nem baj, ha nem mindig érezni, jól van a Pici bent, Ti is csak erre gondoljatok :)
Ha első nehezén már majdnem túl vagyunk :))
200 mg az jó adag azért kell napi egyet szedned. 😊
Ne aggódj nem lesz semmi gond, ilyenek sajna előfordulnak.
Én voltam a dokinál, jaj annyira megnyugtatott. Ő csinálta az első endo műtétemet és nagyon megbízok benne.
Picurkámmal minden rendben, már 5 cm ha a lábait is beleszámoljuk. 🥰
A vérzésre azt mondta azért van mert a másik petezsák a méhszájnál van. De kezd felszívódni, nemsokára el is tűnik.
A fájdalmaim sajnos normálisak, a 2 műtét után hegesedések és összenövések vannak.
A lepény a méh hátsó falán van megtapadva, jó helyen van.
Úgyhogy minden rendben. 😊
75, reméljük idővel elmúlnak most már a rosszulléteink.😃
Oh, de jó, nagyon örülök! 🥰🥰
Engem is megnyugtattál, hogy a 200 mg az jó. Arra gondoltam esetleg azért lehet, mert ugye mostanában veszi át a placenta a szerepét amit eddig a hormonok csináltak, és állítólag van hogy ez pecsételést okoz. Hát remélem. A puffadásom úgy néz ki elmúlt pár napja, talán emiatt is érzem kevesebbet vagy szinte semmit a méhemet. Nekem az előző ultrahangnál azt írták, hogy a fundusban kezd kialakulni a placenta, szóval ennek alapján viszont nem lenne indokolt a pecsételés. Kicsit kevesebb, mint 2 hete voltam ultrahangon, akkor minden rendben volt 🥺 Remélem most is 🙏
Sok mindentől lehet ez a pecsételés.
Progeszteront azért írnak fel mert az fenn tartja a terhességet, nem engedi leválni a nyálkahártyát.
Van akinek durvább vérzése van és a progeszteron mellett semmi gondja nincs. Úgyhogy nyugi és tényleg ne idegeskedj mert az nem tesz jót.
Köszi 😊
Te most hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!