Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/368 A kérdező kommentje:

Sziasztok🤗

Juuuuj de cuki nem hiszem el hogy 2,5 centi és már mocorog. 🥰🥰 Annyira hihetetlen.

P, renden lesz minden!!😊

Én este 7-re megyek, nem örülök neki mert szerintem tuti megint lesz másfél óra csúszás de ne így legyen. Főleg hogy mostanában este fél 6 - 6 körül a semmiből jelentkezik a gyomorégés ami olyan rossz hogy csak fekve bírom.🤷🏽‍♀️😂

2022. febr. 14. 12:31
 112/368 anonim ***** válasza:
73%

Gratulálok Nektek!

Szurkolok, Kérdező, hogy minden rendben legyen.

Nekem mostanában elég sokszor fáj a derekam, cserébe egyáltalán nincs hányingerem…. És elmondtam a főnökömnek és anyumnak is a jó hírt😊

8-as

2022. febr. 14. 14:25
 113/368 A kérdező kommentje:

Nekem is estére elfárad a derekam és fájdogál.

Nekem ma nagyon hányingerem van, folyton öklendezek, enni se bírok nagyon, most tejet iszok mert az legalább jót tesz.😫

2022. febr. 14. 15:59
 114/368 anonim ***** válasza:
73%

Képzeljétek, nekem alig vannak tüneteim. A pocimat érzem, hogy van ott valaki, húzódik, nyilalgat kb 2 naponta, meg sokszor kell pisilni mennem. De kb ennyi. Olyan jó baba már most 🥰

Szombaton volt az apjával némi vita, mikor is megkérdeztem, hogy akkor meg sem akarja ismerni soha? Azt mondta hogy egyelőre úgy gondolja, hogy nem. Mert ő nem szeretné, hogy legyen. Hát, most itt tartunk, meg még egyszer rákérdezett, hogy képes vagyok-e egyedül vállalni. Úgy egyedül, hogy már most tudom, hogy egyedül maradok vele. Nos, igazából én éreztem némi nyomást az ő részéről még mindig az abortuszra. Kicsit kiborultam tegnap, de mára már nem érdekel semmi, mert láttam, és ficánkolt, és kalimpál a kis végtagjaival 🥰

Várom a híreket majd kérdező, hogy veletek mi újság 😊

2022. febr. 14. 16:43
 115/368 A kérdező kommentje:
Hú lányok, elkezdtem kicsit vérezni, most megyünk az orvoshoz. Remelem nincs semmi baj, nagyon meg vagyok ijedve.
2022. febr. 14. 17:53
 116/368 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, majd írd meg hogy mi volt! Nagyon szurkolok, hogy ne legyen baj!!
2022. febr. 14. 18:51
 117/368 anonim ***** válasza:
73%

Szurkolok hogy minden rendben legyen

/75

2022. febr. 14. 19:43
 118/368 A kérdező kommentje:

Hálisten rendben van a baba. Integetett is és ficánkolt a kis 3 centis testével.🥰🥰🥰🥰❤️

Sajnos a másik elment, de az orvos azt mondta nem azért volt a vérzés, már előbb felszívódhatott.

Igazából halvány vér volt nem sötét úgyhogy ez a jobbik eset és nem sok. Amikor vártunk az orvosnál és elmentem pisilni már nem jött semmi.

Nem tudjuk mitől volt (ilyenkor sajnos belefér és fenyegető vetélésnek mondják) de kaptam Duphastont és Rutascorbint. Ezeket a következő ultrahangig ami majd a 12. heti lesz szednem kell.

Egyébként azt mondta az orvos hogy nagyon aktív és rendesen izeg-mozog angyalom és teljesen jók a méretei is.

2022. febr. 14. 23:21
 119/368 anonim ***** válasza:
56%

Örülök neki, hogy jól vagytok🙏

8as

2022. febr. 14. 23:58
 120/368 anonim ***** válasza:
24%

Örülök, hogy rendben van minden kérdező:) pihenj sokat, ne erőltesd meg magad !

108-as akkor voltam ultrahangos mikor megállapították (7+0) az orvosomhoz 4 hetente kell menni szóval az lesz holnap 11 hetesen. Közben bejelentkeztem kombinált tesztre, ott 10 hetesen megmérik mekkora , az alapján adnak genetikaira időpontot :) így jött ki hogy 10,11 és 12 hetesen is mennem kell ultrahangra🤗

P

2022. febr. 15. 06:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!