Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/368 A kérdező kommentje:

Jó hogy megtudjuk beszélni kivel mi van és hogy egy idősek vagyunk szinte mindannyian az még jobb.😄

Nekem tudja a család az én és a férjem részéről is. Szülők, tesók, mama-papa, keresztszülők, unokatesók. Meg egy két barát. Ja meg a munkahely.

Nálunk ez nem is maradhatott titok mert folyamatos téma volt mivel 2 év után sikerült és nagyon nagy csoda mindenki számára.😊

2022. febr. 9. 13:07
 102/368 anonim ***** válasza:
79%
Ennek én nagyon örülök, mert nem túl sok emberrel tudok erről beszélni, igaz mindenkivel nyilván nem is akarnék. Ami még szebb az egészben, hogy a gyerek apja is ott dolgozik ahol én, szóval ha többen fogják tudni, elég sok savazást fog kapni szerintem, de ez már az ő baja. Viselje a döntése következményeit. Kollégák 98%-a férfi, engem nőként azért sokan kedvelnek 🙂 Persze ez nem csata, hogy ki hány embert tud maga mögé felsorakoztatni, csak én kb sejtem mi vár rá, ő még nem 🤭
2022. febr. 9. 19:38
 103/368 A kérdező kommentje:
Akkor kapja majd az ívet rendesen biztos, de tudod mit, meg is érdemli.
2022. febr. 9. 20:53
 104/368 anonim ***** válasza:
56%

Most kezdek már kicsit izgulni, hogy minden rendben legyen a hétfői vizsgálaton 🙂

Közben a t3 értékem picit magasabb mint a határ, 0,28-al, szóval tényleg minimálisan, így azt mondta az orvosom telefonon, hogy jódos vitamint szedjek. Azt tegnap nem találtam, így vettem külön jódot.

2022. febr. 9. 21:13
 105/368 A kérdező kommentje:

Minden rendben lesz!😊

Kiváncsi vagyok nálam is mi lesz hétfőn. Kicsit én is izgulok azért.😄

Huhh, nekem hálisten tökéletes a vérképem, van ami +-os de arra azt mondta a háziorvos hogy a terhesség miatt. Emiatt megnyugodtam.😄

2022. febr. 9. 22:38
 106/368 anonim ***** válasza:
56%

Írjál majd mindenképpen, mi volt a dokinál 🙂

Nekem sem volt rossz a vérképem, csak 2,5 volt a tsh. Én azt olvastam, hogy az rendben van terhesen is, ennek ellenére a dokim kért pluszba t3, t4, antiTpo vizsgálatot. Ott lett 0,28al több a t3. Amúgy a háziorvos nekem is azt mondta, hogy rendben vannak az értékek, és egyébként gép számol, tehát nem tűpontosak, azt mondta.

2022. febr. 9. 22:50
 107/368 anonim ***** válasza:
56%

75,

Irjatok majd mi volt veletek :)

Én szerdán megyek vissza uh-ra.

2022. febr. 10. 12:12
 108/368 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok! Most jöttem a dokitól, minden rendben van, még mindig kisebb 1 héttel, úgyhogy később fogant valószínűleg. 2,56 cm, van már keze, lába, orra, és hol alszik, hol meg mocorog, és kapálózik a kezeivel, lábaival. Összerakta a talpait is 🥰 Most vagyok 9+2. Nálatok mi újság csajok?

Apuka nélküli

2022. febr. 14. 10:59
 109/368 anonim ***** válasza:
88%

Sziasztok! Én legutolsó uh alapján ma vagyok 11+0 , szerdán megyünk legközelebb, jöhet velem a férjem is ő most látja majd először ☺️ 25-én lesz a genetikai uh. Nagyon várom, hogy minden rendben legyen.

P

2022. febr. 14. 12:21
 110/368 anonim ***** válasza:
80%

De szupi, utolsó! Hogy-hogy te ilyen sűrűn jársz ultrahangra?

Biztos minden rendben lesz a genetikain is! 🙂

108-as

2022. febr. 14. 12:29
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!