Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/368 anonim ***** válasza:
83%
Köszönöm. Fura, de mégis boldog vagyok. Minden lehetőséget megadok az apukájának, hogy családja lehessen a picúrnak, hagyok neki időt, és nem húzom fel magamat a nem jól eső szavain. Én szeretem, megértem bizonyos szempontból, mert váratlan a dolog, de többet nem tudok tenni. Hívom minden ultrahangra, aztán majd meglátjuk. Nem akarok, és nem is tudok egy 41 éves embert megváltoztatni. Remélem a legjobbakat, és szívesen olvasgatok meg beszélgetek itt, így nem érzem magam annyira egyedül.
2022. jan. 24. 21:10
 52/368 A kérdező kommentje:

Nagyon jó a felfogásod és tök jól állsz hozzá. Lehet hogy nagyon hirtelen érte ez az egész és megijedt, időre van szüksége. Reméljük.

Én szerdán megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz, mindenre ráparázok.😬

2022. jan. 24. 21:53
 53/368 anonim ***** válasza:
79%

Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál 🙂 Mennyi idős terhes vagy most?

Ne tudd meg, nekem milyen gyomorgörcsöm volt ma reggel, ahogy átléptem a rendelő küszöbét. Annyira aggódtam, hogy nőtt-e, dobog-e a szíve. Aztán akkor is sokkot kapok kb mikor épp nem érzem a hasamat úgymond. A nagyon enyhe fájdogálás szerűséget. Ahogy megfigyeltem kb minden másnap érzem csak. Na a köztes napokon idegbeteg tudok lenni. Csak túl leszünk ezen az időszakon.

2022. jan. 24. 22:46
 54/368 A kérdező kommentje:

Mindenképp írok majd. 😊

Szerdán leszek 6+5.

Ne is mondd…nekem valamelyik nap egész nap hányingerem van, aztán van olyan nap amikor csak felkeléskor és egész nap el vagyok max ég a gyomrom. De másnap újra hányinger.

Nem is olvasok inkább a neten semmit mert úgy fel tudom magam idegelni hogy az nem igaz.

Nekem a hasam vagyis a méhem mindig feszül.

2022. jan. 24. 23:02
 55/368 anonim ***** válasza:
83%

Én holnap megyek nőgyógyászhoz, nagyon várom már. Általában délelőtt vagyok jobban majd 12kor.kb óra pontosan hányinger egészen estig 🤮. Várom, hogy vége legyen. Nagyon jó lesz már holnap, hogy láthatom minden rendben van e.

7es

2022. jan. 25. 19:22
 56/368 anonim ***** válasza:
83%

Írd majd meg, hogy mi volt, nagyon kiváncsi vagyok 🙂

Én vagyok, ahol apuka nem akarja a bébit.

2022. jan. 25. 20:37
 57/368 A kérdező kommentje:
Én is holnap megyek. Kicsit félek. Remélem hogy minden rendben van.
2022. jan. 25. 21:02
 58/368 anonim ***** válasza:
83%

Írok :) este fél 7re megyek. Nagyon sajnálom hogyha nem tart ki mellettetek, ha így történik akkor jobb is. Ha pedig mégis jól dönt akkor minden rendben lesz. ☺️

7es

2022. jan. 25. 21:27
 59/368 anonim ***** válasza:
83%

Biztosan minden rendben lesz, de írjál mindenképp majd! 🙂

Ócska “indokokkal” jön. Aztán hétfőn kibújt a szög a zsákból, amikor megkérdezte, hogy mi volt a dokinál, elmondtam neki, meg a genetikai uh-ra is adtak már időpontot, erre megkérdezte, hogy addig kell eldönteni hogy mi legyen vele? Mondtam neki, hogy el van döntve, és marad. Erre elkezdett kiabálni, hogy ő nem akarja, és ő így akar élni (gondolom ahogy most). Nem élünk együtt egyébként. Azt gondolom nem én vagyok a szemét, hogy megtartom 37 évesen a babát. Persze egy picit azért mindig megfordul a fejemben hogy most tényleg én vagyok a rossz?

2022. jan. 26. 03:28
 60/368 A kérdező kommentje:
Dehogy vagy te a rossz. Ez ne is forduljon meg a fejedben. Ő éljen így ha akar, te meg a babával boldogságban.🥰
2022. jan. 26. 10:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!