Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)
Nagyon jó a felfogásod és tök jól állsz hozzá. Lehet hogy nagyon hirtelen érte ez az egész és megijedt, időre van szüksége. Reméljük.
Én szerdán megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz, mindenre ráparázok.😬
Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál 🙂 Mennyi idős terhes vagy most?
Ne tudd meg, nekem milyen gyomorgörcsöm volt ma reggel, ahogy átléptem a rendelő küszöbét. Annyira aggódtam, hogy nőtt-e, dobog-e a szíve. Aztán akkor is sokkot kapok kb mikor épp nem érzem a hasamat úgymond. A nagyon enyhe fájdogálás szerűséget. Ahogy megfigyeltem kb minden másnap érzem csak. Na a köztes napokon idegbeteg tudok lenni. Csak túl leszünk ezen az időszakon.
Mindenképp írok majd. 😊
Szerdán leszek 6+5.
Ne is mondd…nekem valamelyik nap egész nap hányingerem van, aztán van olyan nap amikor csak felkeléskor és egész nap el vagyok max ég a gyomrom. De másnap újra hányinger.
Nem is olvasok inkább a neten semmit mert úgy fel tudom magam idegelni hogy az nem igaz.
Nekem a hasam vagyis a méhem mindig feszül.
Én holnap megyek nőgyógyászhoz, nagyon várom már. Általában délelőtt vagyok jobban majd 12kor.kb óra pontosan hányinger egészen estig 🤮. Várom, hogy vége legyen. Nagyon jó lesz már holnap, hogy láthatom minden rendben van e.
7es
Írd majd meg, hogy mi volt, nagyon kiváncsi vagyok 🙂
Én vagyok, ahol apuka nem akarja a bébit.
Írok :) este fél 7re megyek. Nagyon sajnálom hogyha nem tart ki mellettetek, ha így történik akkor jobb is. Ha pedig mégis jól dönt akkor minden rendben lesz. ☺️
7es
Biztosan minden rendben lesz, de írjál mindenképp majd! 🙂
Ócska “indokokkal” jön. Aztán hétfőn kibújt a szög a zsákból, amikor megkérdezte, hogy mi volt a dokinál, elmondtam neki, meg a genetikai uh-ra is adtak már időpontot, erre megkérdezte, hogy addig kell eldönteni hogy mi legyen vele? Mondtam neki, hogy el van döntve, és marad. Erre elkezdett kiabálni, hogy ő nem akarja, és ő így akar élni (gondolom ahogy most). Nem élünk együtt egyébként. Azt gondolom nem én vagyok a szemét, hogy megtartom 37 évesen a babát. Persze egy picit azért mindig megfordul a fejemben hogy most tényleg én vagyok a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!