Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 pfizer után jelentkeztem 3....

2 pfizer után jelentkeztem 3. oltásra. Mehet továbbra is a próbálkozás?

Figyelt kérdés
6 ciklus óta próbálkozunk, eddig sikertelenül. Kedden mennék a harmadik oltásra, hiszen ha teherbeesnék, még veszélyesebb lenne a COVID, így mindenképpen beadatom. Kell várni valamennyit az újbóli babaprojekttel, vagy januárban próbálkozhatunk? Egyébként keddre nem várom, ha pozitívat tesztelnék, természetesen nem megyek el…

2021. dec. 25. 18:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
19%

Akkor ennyi erővel inkább mondjuk azt is, hogy a covid oltásnak 0 az értelme hogy beadassa, mert esélye is kicsi hogy elkapja, meg annak is, hogy súlyos legyen a betegség.

Influenza és nátha mindig is volt. Tüdőgyulladásban meghalt emberek is voltak mindig is, nem is kevés, minden évben volt húzós influenza szezon..teljesen felesleges kör csak oltogatni most, főleg anna aki régen nem járt influenza oltásra. Nem kell f*szságokat terjeszteni, hogy ettől bárkinek súlyos baja lehet meg eltúlozni itt a helyzetet..

2021. dec. 27. 22:47
 22/34 anonim ***** válasza:
73%
Figyelj! Mindenki maga dönti el egyelőre, hogy ezt az oltást beadatja-e, vagy sem. Előbb-utóbb meg nagy valószínűséggel úgyis kötelező lesz, és legalább megszűnik ez az állandó ezen való vitatkozás. De! Hülyeséget nem kell terjeszteni hogy ez meg az lesz a baja a mamának, vagy a babának, mert nem lesz semmi! Érdemes beadatni, több szempontból is, én is azért arattam be, mert babát szeretnénk, és mindenképp javasolta az orvos. Pedig én aztán baromira nem bírom a tűt, szóval nagyon nyomós indoknak kell lennie, hogy oltásra vagy vérvételre menjek. Másrészt voltam covidos is. Ennek ellenére, mivel sok dologban megkönnyíti az életemet és majd a babavárást is, beadattam. Pedig csak enyhe tüneteim voltak anno.
2021. dec. 27. 23:04
 23/34 anonim ***** válasza:
74%

Mindenféle vizsgálat nélkül hogy jelenthetné ki magabiztosan egy orvos, hogy egy pár hetes embrió biztosan az oltás miatt halt el? Holott rendkívül sok korai terhesség végződik spontán vetéléssel, ez így volt covid előtt is, és így lesz covid után is.

Nem kötelező oltani, mindenki döntse el saját maga, mit mer kockáztatni. A covidnak a tüdőgyulladás mellett van más egyéb hozadéka is, gondolok például a trombózisra. Nem feltétlen kell ahhoz annyira lerobbannia a kismamának, hogy ő legyen a kevés szerencsétlen egyike, aki lélegeztetőn hal meg… épp elég, ha a baba köldökerében trombózisa lesz és vége a dalnak. Nekem ez volt a fő motivációm az oltás melett.

2021. dec. 27. 23:13
 24/34 anonim ***** válasza:
84%
Én a covid osztályon dolgozom láttam elég borzalmat másrészt eüskent nekünk kötelező is volt az oltás. Mi kb másfél éve próbálkozunk a babával már lombikra készültünk. Két Pfizer után semmi változás nem volt a ciklusomban a mellem nőtt meg tőle egyedül. Harmadik oltasnak Janssent adattam, rá 15 napra derült ki, hogy terhes vagyok.
2021. dec. 28. 11:15
 25/34 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos nem egy és nem kettő terhes kismama hunyt el az osztályon, mindkettejuk esetében sürgős császárt hajtottak végre, hogy lélegeztető gépre lehessen kapcsolni őket viszont sajnos addigra már olyan súlyos mértékben károsodott a tüdejük, hogy ezzel sem tudták megmenteni az életüket. Az egyikük magzata megtcsak 20. Hetes volt! A koraszülött osztályon ápolják még hónapokig mire az apuka (akinek fel kellett adnia az állását miatta) hazaviheti. És az a csöpp kis baba már csak képről fogja ismerni az édesanyját. Számomra nem volt kérdés az oltás.
2021. dec. 28. 11:23
 26/34 anonim ***** válasza:
16%

És mondta valaki hogy covidban hunyt el? Ugye a videón ami terjed is látszik, hogy az ápolónő elmondja, hogy mindenki covidos halott aki nem volt az is..

Ezek után bármi miatt meghalhatott a kismama

A terhességben benne van ez a kockázat, rengeteg olyan dolog van ami okozhat halált a terhesség alatt.

Elhunyt kismamák sajnos mindig is voltak..

2021. dec. 28. 11:33
 27/34 anonim ***** válasza:
32%
Persze, eddig is tök általános volt, hogy lélegeztetőgépen fulladoztak a kismamák mert volt egy magas vérnyomásuk. Legalább ne hangoztasd a hülyeséged, jó??
2021. dec. 28. 12:24
 28/34 anonim ***** válasza:
26%
Az én ismerosom is biztos a benőtt körme miatt halt meg légzési elégtelenségben a kórházban teljesen egészséges felnőttként és véletlenül sem a 80-90%-os tüdőparenchymát érintő kétoldali tüdőgyulladás és következményes fulladas és embolia miatt amik megjelenese természetesen csak véletlenül eshetett egybe azzal hogy előtte héten pozitív covid tesztje lett! Mesélj még!
2021. dec. 28. 12:28
 29/34 A kérdező kommentje:
Kicsit félrement a válaszszekció. :) Ma beadattam az oltást, akkor a válaszok és a WHO ajánlása alapján mehet tovább a próbálkozás. 24-es, Nektek szívből gratulálok!
2021. dec. 28. 13:45
 30/34 anonim ***** válasza:
38%
Jól döntöttél! Én ma teszteltem pozitívat, még én sem akarom elhinni, igaz van még pár nap a nemvártig, de über boldog vagyok!
2021. dec. 28. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!