Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 pfizer után jelentkeztem 3....

2 pfizer után jelentkeztem 3. oltásra. Mehet továbbra is a próbálkozás?

Figyelt kérdés
6 ciklus óta próbálkozunk, eddig sikertelenül. Kedden mennék a harmadik oltásra, hiszen ha teherbeesnék, még veszélyesebb lenne a COVID, így mindenképpen beadatom. Kell várni valamennyit az újbóli babaprojekttel, vagy januárban próbálkozhatunk? Egyébként keddre nem várom, ha pozitívat tesztelnék, természetesen nem megyek el…

2021. dec. 25. 18:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%
2 Pfizer oltás után nem volt semmi gondom a menstruációmmal. Akkor még javasolták az utolsó oltás utáni 2 hónap várakozást, kivártuk, majd első próbálkozásra összejött a baba. A terhességem problémamentes, a nőgyógyászom javasolta a 3. oltást is (ez engem csak megerősített, mert én is effelé hajlottam), így 35. hetesen felvettem a 3-at is. Karfájdalmon kívül semmi panaszom nem volt, azóta sincs. Jelenleg 38 hetes vagyok, hamarosan érkezik a bébi.
2021. dec. 25. 21:38
 12/34 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó: szabad tudni hogy kislányt vagy kisfiút vársz? Gratulálok a bébihez!
2021. dec. 25. 21:53
 13/34 anonim ***** válasza:
70%

kolleganőmnek is felborult teljesen a ciklusa a 2. után,m ő azért nem is szeretné a 3-at.

én kettőt felvettem, a harmadikat csak ha muszáj lesz

2021. dec. 25. 21:54
 14/34 anonim ***** válasza:
78%
12. Kisfiút :) Köszönöm szépen!
2021. dec. 25. 22:20
 15/34 anonim ***** válasza:
76%
Jaj de szuper! Jó egészséget, és sok örömöt hozzá!
2021. dec. 25. 23:30
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Májusban kaptam 2 modernat, tegnap derült ki h terhes vagyok, novemberben voltam koronas igazoltan. Mensim felborult oltás utan
2021. dec. 26. 19:55
 17/34 anonim válasza:
61%
Egyik ismerősömnek elment a babája néhány hetesen, 2 pfizert kapott. A doki első kérdése az volt hogy beoltatta magát? Ha igen, akkor minimum fél évet várjanak...
2021. dec. 27. 02:01
 18/34 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó! Az a baba elment volna oltás nélkül ős, semmi összefüggés nincs, és nem kell várni semmit sem oltás után, lehet azonnal tovább próbálkozni. Összejönni meg majd összefog, ha akar ennyi. Semmi köze ehhez az oltásnak. Ugyanúgy megy tovább az élet, mint előtte. Nem változik valaki kutyává, nem esnek le a karjai, és nem vetél el!
2021. dec. 27. 12:41
 19/34 anonim ***** válasza:
28%
De jó, utolsó, hogy jobban tudod, mint a kezelőorvosa. Jópár tizest megspórolhattak volna, ha doki helyett hozzád fordulnak itt a gyakorin.
2021. dec. 27. 19:12
 20/34 anonim ***** válasza:
68%
Igen, jobban tudom képzeld, mert oltás nélkül is van nem kevés vetélés, és elhaló magzat. Ennek semmi köze nincs az oltáshoz, nem kell f@szságokat terjeszteni. Te nyilván oltásellenes vagy, se ezt nem kell terjeszteni. Meg a butaságodat sem kell reklámozni!
2021. dec. 27. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!