3 hónap sikertelen próbálkozás után most tervezte, hogy elmegyek egy hormonképes vérvételre, erre szerintem most életemben először nagyon furin jelentkezett a menstruációm (többi lent)?
Ja ès szerintem 3 honap ut nem igen biztos h dokid azt fogja mondani h akkor adok beutalot....ő is azt fogja mondani hogy varj türelmessen s ha 1 èv ut se jön akkor jöhet vizsgalat
..nem kell ra görcsölni annal roszabb
Nem tudom, hogy mered-e a hodet, de ha igen es mar visszaesett az alapra, akkor mehetsz nyugodtan vervetelre. En ugy tudom, hogy a rendes, piros verzes mar mensinek szamit, azt a napot, amikor az jelentkezett szamithatod az elso napkent a verzes erossegetol fuggetlenul. De ha varsz meg egy-ket napot az sem nagy gond, elvileg 3-5 nap kozott barmikor jo legenni a vert az elso hormonsorhoz. A masodikat pedig peteeres utani 7. nap korul kell, de akkor mar nem kell olyan sok mindent megnezetni belole, mint az elso vervetelnel.
A tobbi hozzaszolassal meg ne foglalkozz. Maganlaborban par ezer forintert megcsinaljak, nem kell ehhez beutalo. Nem ertem, hogy kinek miert faj az, ha valami onszantabol elmegy vervetelre. Bajod nem lesz tole. Ha nincs gond, akkor szuper, ha van, akkor viszont miert kellene egy evig varni arra, hogy kideruljon?
Ez epp olyan, mint amikor veteles utan hulyenek nezik az embert, mert kivizsgaltatja magat. Hiszen harom veteles utan szoktak vizsgalatot csinalni. Koszonom, de nekem sem volt sok kedvem 3 terhesseget elvesziteni ahhoz, hogy elkuldjenek. Mentem magamtol az elso utan es finansziroztam magamnak. Volt ertelme, mert nem veletlenul veteltem el es ha nem mentem volna, akkor valoszinuleg meglett volna a 3 is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!