2 pfizer után jelentkeztem 3. oltásra. Mehet továbbra is a próbálkozás?
Csak mondom higy kb 3 nő ismerősöm van aki 20on éves és elmúlt a menzesze hónapok óta az oltástól.
Mi lombikra járunk, egyenesen tiltanak minket tőle ;)
Csak mondom, hogy az első válaszoló egy oltásellenes troll.
Mi is lombikozunk, és nem tiltanak tőle, sőt. Az orvosom még szorgalmazta is hogy vegyük fel, és majd aztán folytassuk.
Visszajötteset nem ismerek, de a sógornőmnek meg 2 kolleganőmnek is elmúlt teljesen. A sógornőm jár is miatta orvoshoz , a 2 kolleganőmet meg nem érdekli,örülnek inkább neki.
Ja mert ha valaki elmondja hogy van mellékhatása az már oltásellenes mi? Akkor ennyi erővel aki meg roha magát oltatni a semmire fel (ugyanúgy korlátozva van, ugyanúgy betegek ha nem jobban) akkor az mi? Oltásfüggő?
Terhesen voltam covidos, semmi bajunk, oltva sem vagyok.
Barátnőm szintén terhesen esett át oltatlanul, szintén semmi.
Sogornőm oltatott 18 hetesen, 20 hetesen elment a baba....
Az én orvosom, egyben szomszédunk, nem mint orvos, hanem mint maganember, kifejezetten ellenezte az oltast terhesen.
Szia!
Mi is babaprojektben vagyunk. Én az első 2-t kaptam még csak, de nekem azt mondta a doki, hogy mindenképp oltassam be magam, és ugyanúgy mehet tovább a próbálkozás mint eddig, nem lesz senkinek semmi baja. Jelzem, nem is múlt el a mezeszem, nem lett sem erősebb, sem gyengébb, sőt azóta a ciklusaim is tű pontosak lettek, pontban 31 naposak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!