Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 pfizer után jelentkeztem 3....

2 pfizer után jelentkeztem 3. oltásra. Mehet továbbra is a próbálkozás?

Figyelt kérdés
6 ciklus óta próbálkozunk, eddig sikertelenül. Kedden mennék a harmadik oltásra, hiszen ha teherbeesnék, még veszélyesebb lenne a COVID, így mindenképpen beadatom. Kell várni valamennyit az újbóli babaprojekttel, vagy januárban próbálkozhatunk? Egyébként keddre nem várom, ha pozitívat tesztelnék, természetesen nem megyek el…

2021. dec. 25. 18:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
41%

Csak mondom higy kb 3 nő ismerősöm van aki 20on éves és elmúlt a menzesze hónapok óta az oltástól.

Mi lombikra járunk, egyenesen tiltanak minket tőle ;)

2021. dec. 25. 18:30
 2/34 anonim ***** válasza:
58%
Egyes, furcsa ismerőseid vannak, nekem egyetlen egy ilyen ismerősöm van, igaz ő egy időben volt covidos és oltott, úgyhogy kétesélyes, de már neki is rendbe jött három ciklus után. Még szerencse, hogy a zinternetes hírek szerint a huszonévesek menstruációja elmúlik, a posztmeopauzális korosztályé meg mind visszajön!
2021. dec. 25. 18:39
 3/34 anonim ***** válasza:
61%

Csak mondom, hogy az első válaszoló egy oltásellenes troll.

Mi is lombikozunk, és nem tiltanak tőle, sőt. Az orvosom még szorgalmazta is hogy vegyük fel, és majd aztán folytassuk.

2021. dec. 25. 18:40
 4/34 A kérdező kommentje:
Nekem nem lett az első kettőtől semmi bajom, Covidos is voltam egy éve, az sem viselt meg…
2021. dec. 25. 18:41
 5/34 anonim ***** válasza:
71%

Visszajötteset nem ismerek, de a sógornőmnek meg 2 kolleganőmnek is elmúlt teljesen. A sógornőm jár is miatta orvoshoz , a 2 kolleganőmet meg nem érdekli,örülnek inkább neki.

Ja mert ha valaki elmondja hogy van mellékhatása az már oltásellenes mi? Akkor ennyi erővel aki meg roha magát oltatni a semmire fel (ugyanúgy korlátozva van, ugyanúgy betegek ha nem jobban) akkor az mi? Oltásfüggő?

2021. dec. 25. 18:44
 6/34 anonim ***** válasza:
61%
Mi inszeminációra járunk, nekünk is azt mondták semmiképp ne oltassunk. Szerintem ha gyereket akarsz semmi szükséged erre, de ez csak az én (meg mások) véleménye.
2021. dec. 25. 18:46
 7/34 anonim ***** válasza:
62%

Terhesen voltam covidos, semmi bajunk, oltva sem vagyok.

Barátnőm szintén terhesen esett át oltatlanul, szintén semmi.

Sogornőm oltatott 18 hetesen, 20 hetesen elment a baba....

Az én orvosom, egyben szomszédunk, nem mint orvos, hanem mint maganember, kifejezetten ellenezte az oltast terhesen.

2021. dec. 25. 18:52
 8/34 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Mi is babaprojektben vagyunk. Én az első 2-t kaptam még csak, de nekem azt mondta a doki, hogy mindenképp oltassam be magam, és ugyanúgy mehet tovább a próbálkozás mint eddig, nem lesz senkinek semmi baja. Jelzem, nem is múlt el a mezeszem, nem lett sem erősebb, sem gyengébb, sőt azóta a ciklusaim is tű pontosak lettek, pontban 31 naposak!

2021. dec. 25. 20:02
 9/34 anonim ***** válasza:
68%
Április májusban oltattam, a ciklusom egyáltalán nem borult fel, május végén és július végén is teherbe estem elsőre (a májusi baba sajnos nem tapadt meg de semmi köze az oltashoz), és 16 napja kaptam a harmadikat 22 hetesen
2021. dec. 25. 21:02
 10/34 anonim ***** válasza:
73%
2 oltás után úgy összejött a baba, hogy amúgy lombikra készültünk, de nem kellett, és a 3-at is felvettem most terhesen, mert az eüben covid osztályon dolgozó rokonomtól kapott infókat veszem alapul, és nem azt, hogy kinek a milyen orvosa mit gondol, akinek amúgy nem sok köze van ezekhez az osztályokhoz...
2021. dec. 25. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!