Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dm Prima terhességi gyorsteszt...

Dm Prima terhességi gyorsteszt szokott szellemcsíkos lenni?

Figyelt kérdés
Et+10 napon vagyok, reggel ellőttem egy x-epil tesztet, ami negatív lett, ám mivel 25-ös elmentem venni 10es érzékenységűt. A fent említett tesztet találtam dm-ben, második vizeletből, halvány vékony második csík jött ki, színes, de vékonyabb a második csík,mint a kontrol. Szellemcsíknak tűnik, más próbálta esetleg ezt a tesztet és tapasztalt hasonlót? Reggel ellövöm a párját, de addig is ha valakinek van tapasztalata vele írjon légyszi

2021. dec. 2. 18:14
 81/108 A kérdező kommentje:
Nekem is pozinak tűnik. Szurkolok!
2022. jún. 22. 23:16
 82/108 anonim ***** válasza:

Köszönöm! Nagyon szorítok, hogy neked is az legyen majd!

E.

2022. jún. 22. 23:18
 83/108 A kérdező kommentje:
2-es, ha olvasod, mi történt veled azóta?
2022. jún. 26. 16:52
 84/108 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok: Sziasztok:)

Én most pozitív történetet tudok nektek írni:) Most vagyok 16 hetes terhes, és ami nagy csoda nálunk, hogy spontán fogant meg. Januárban volt egy laporoszkópiás műtétem (szedtek ki miómát, és endometriózist). Februárban covidosak voltunk, és márciusban megfogant a csodababánk:) Eddig minden rendben. Bízzunk benne, hogy a továbbiakban is minden jól alakul. Kívánom mindenkinek jöjjön össze, vagy így, vagy orvosi segítséggel.

2022. jún. 26. 18:48
 85/108 A kérdező kommentje:

Úr Isten!!! :)))))

Hú nem tudom elmondani mennyire örülök!!!

Nagyon boldog babavárást!!! Szívből gratulálok <3

2022. jún. 26. 19:11
 86/108 anonim ***** válasza:

Én is mindenkinek! Gratulálok!!!🥰

E.

2022. jún. 26. 19:36
 87/108 anonim ***** válasza:
Köszi szépen🥰 Aranyosak vagytok😊😊😊 (2-es)
2022. jún. 27. 07:50
 88/108 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Tartozom azzal, hogy leírom a fejleményeket 🙂 Először is nagyon köszönöm a segítségeteket!2-eshez hasonlóan én is pozitív történetről tudok írni 🙂 🙂 Aug 31.én volt meg az utolsó menzeszem, amikor is rá pár napra, középidő előtt, semmivel nem összekeverhető kapargálást éreztem a hasamban, amit 2-3 csepp vér követett...Mivel készültünk a köv lombikra és ultrahangon is voltam (ekkor felírta a doki a szurikat) említettem a dokinak a történteket, lerázott annyival, hogy biztos valami hormonális kis vérzés.

Ugye nekünk azért kellett a lombik, mert elviekben két oldali elzáródásom van, férjemnek pedig fragmentált spermája....

Mégis tudtam, hogy ez a beágyazódás volt...Egyedül ami elbizonytalanított, az az időpont, mert ez azt jelenti, hogy közvetlen menses után kellett hogy peteérésem legyen, amit érdekesnek találtam átlag 28-30 napos ciklussal, plusz mérem a hőm és az egyik legrondább hőgörbét produkáltam.

Mégis az utolsó pillanatig húztam az inekciók kiváltását...aztán a ciklus vége felé a munkahelyemen ért a durva menstruációs görcs, iszonyatosan elkenődtem... aztán mikor már a 4.napja voltam elkenődve a görcsök miatt akkor eszméltem rá, hogy oké, de vérzés még mindig nincs. Ekkor tartottam a a 26.napon, másnap elmentem vettem egy 2 dbos x-epil tesztet, hazaugrottam, hogy megcsináljam, aztán gondoltam onnan irány a gyógyszertár és kiváltom a szurikat... a teszten nagyon hamar megjelent a második csík, az érzés leírhatatlan, amikor elvileg hivatalosan természetes úton nem lehetne...Nem tudom elmeséli....

Nagyon szerettem volna már leírni nektek, de nagyon féltünk és aggódtunk.

Tegnap volt a 12 hetes genetikai uh és kombinált teszt, így most jött el az alkalom, gyönyörű egészséges mozgékony kisbabát várunk. Nagyon szépen köszönöm az együttérzést és sok jó tanácsot, nagyon sokat segítettetek!!! Remélem jól vagytok és nálatok is siker storyk vannak!!! 2-es te ha jól számolom nemsoká a végéhez érsz... ha van kedvetek írjatok pár sort magatokról!

2022. nov. 23. 15:27
 89/108 anonim ***** válasza:

Sziasztok:) 2-es vagyok:

Nagyon-nagyon gratulálok. Boldog babavárást kívánok:) Drukkolok, hogy most már minden rendben legyen. Mi is csodababának hívjuk a picúrt, de ez nálatok is igaz akkor:)

Velünk minden rendben. Ma töltöttem be a 38.hetet. Már nagyon erőseket tud rúgni a picúr. 34.héten több pihenésre lettem ítélve, mert elkezdett rövidülni a méhnyak. Mondta a doki, hogy 2 hetet még jó lenne bent tartani, hogy ne legyen koraszülött. Hát ezt elég jól teljesítettem:) 1 hete voltam a nőgyógyászomnál, akkor pedig kiderült, hogy már elkezdtem nyílni, így már bármikor megszülhetek. Jelenleg még jól érzi magát odabent úgy tűnik:) Izgulunk már nagyon :D

2022. nov. 23. 17:23
 90/108 A kérdező kommentje:

Huuuu de jóóó :) nagyon nagyon gratulálok! Könnyű szülést Neked és nagyon fogom várni majd a fejleményeket!!

Te tartottad a lelket bennem a történeteddel és el sem hiszem, hogy mi is hasonlóan jártunk, bár még nagyon az elején vagyok.

Nagyon köszönöm!!! írj néha, hogy hogy vagytok!

2022. nov. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!