Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dm Prima terhességi gyorsteszt...

Dm Prima terhességi gyorsteszt szokott szellemcsíkos lenni?

Figyelt kérdés
Et+10 napon vagyok, reggel ellőttem egy x-epil tesztet, ami negatív lett, ám mivel 25-ös elmentem venni 10es érzékenységűt. A fent említett tesztet találtam dm-ben, második vizeletből, halvány vékony második csík jött ki, színes, de vékonyabb a második csík,mint a kontrol. Szellemcsíknak tűnik, más próbálta esetleg ezt a tesztet és tapasztalt hasonlót? Reggel ellövöm a párját, de addig is ha valakinek van tapasztalata vele írjon légyszi

2021. dec. 2. 18:14
 61/108 A kérdező kommentje:
Mi a bp kaáli.
2022. febr. 18. 00:13
 62/108 A kérdező kommentje:

hhhu már nagyon izgulok, elvileg holnap lesz a nap :)

tegnap reggel telefonáltak, hogy kiolvasztják mind hármat, hogy tutira legyen kettő, és ha olyan, azt az egyet vissza tudják fagyasztani majd. Jó lenne tudni felébredtek e, mind felébredt e, fejlődnek e szépen... ha nem, akkor telefonálnak vajon?

Nehéz kivárni így a holnap reggelt, hogy hívjanak mehetünk e..

Nálatok hogy volt?

2022. febr. 23. 11:04
 63/108 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: Nagyon szurkolok neked:)

Gondolom azért kell holnapig várni, hogy osztódnak-e az 5.napig ahogy megbeszéltétek a dokival. Szerintem ha egy se ébredne fel, akkor remélhetőleg telefonálnának, mert akkor nem is kellene holnap menni. De remélhetőleg nem lesz gond, és holnap meglesz a beültetés:) Majd írj, hogy ment a holnap:)

Nálunk aznap olvasztották fel (de nekünk 5 naposak voltak) amikor mentünk. Elmentünk Szegedre 11-re, megbeszéltük a dokival, hogy mennyit akarunk beültetni. Ők elkezdték a felolvasztást, és 1-2 óra múlva vissza kellett menni a beültetésre.

2022. febr. 23. 11:17
 64/108 A kérdező kommentje:

Akkor ti megspóroltátok ezt a két nap idegeskedést :)

Mindenképp írok majd!

Reggel telefonálnak h menjünk e :/

2022. febr. 23. 11:26
 65/108 A kérdező kommentje:

Most hívtak, hogy minden rendben, mehetünk 10:30-ra! :)

Kérdeztem, meg van mind a 3? azt mondták kettőt tudnak beültetni.

Nem tudom a 3. nem olvadt ki vagy még nincs beültethető állapotban, majd kiderül.

Szurkoljatok lányok!

2022. febr. 24. 09:03
 66/108 anonim ***** válasza:
🙏🙏🙏
2022. febr. 24. 09:27
 67/108 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok:)

(2-es válaszoló)

2022. febr. 24. 09:50
 68/108 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) minden rendben volt :)

A 3.lassabb picikét, holnap hívnak, hogy mi van vele, vissza tudják e fagyasztani.

De a 2 már a helyén van :)

Köszönöm a drukkokat, kezdődhet a soha véget nem érő várakozás :D

2022. febr. 24. 13:23
 69/108 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: drukkolok, hogy sikerüljön:)

Tudom milyen nehéz ez ilyenkor (5lombikkal a hátam mögött). Vigyázz magatokra, próbáld addig is terelni a gondolataid.

2022. febr. 24. 13:30
 70/108 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! most kivettem 3 nap szabit is, h pihenjek..

Nagyon jól esik, hogy így szurkolsz, természetesen ez kölcsönös!!!

Már ez is nagy dolog nekünk, hogy az 5.napig eljutottak, eddig egy és

három napos beültetéseink voltak.

Kaptunk baba ragasztót is :)

2022. febr. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!