Dm Prima terhességi gyorsteszt szokott szellemcsíkos lenni?
hhhu már nagyon izgulok, elvileg holnap lesz a nap :)
tegnap reggel telefonáltak, hogy kiolvasztják mind hármat, hogy tutira legyen kettő, és ha olyan, azt az egyet vissza tudják fagyasztani majd. Jó lenne tudni felébredtek e, mind felébredt e, fejlődnek e szépen... ha nem, akkor telefonálnak vajon?
Nehéz kivárni így a holnap reggelt, hogy hívjanak mehetünk e..
Nálatok hogy volt?
2-es vagyok: Nagyon szurkolok neked:)
Gondolom azért kell holnapig várni, hogy osztódnak-e az 5.napig ahogy megbeszéltétek a dokival. Szerintem ha egy se ébredne fel, akkor remélhetőleg telefonálnának, mert akkor nem is kellene holnap menni. De remélhetőleg nem lesz gond, és holnap meglesz a beültetés:) Majd írj, hogy ment a holnap:)
Nálunk aznap olvasztották fel (de nekünk 5 naposak voltak) amikor mentünk. Elmentünk Szegedre 11-re, megbeszéltük a dokival, hogy mennyit akarunk beültetni. Ők elkezdték a felolvasztást, és 1-2 óra múlva vissza kellett menni a beültetésre.
Akkor ti megspóroltátok ezt a két nap idegeskedést :)
Mindenképp írok majd!
Reggel telefonálnak h menjünk e :/
Most hívtak, hogy minden rendben, mehetünk 10:30-ra! :)
Kérdeztem, meg van mind a 3? azt mondták kettőt tudnak beültetni.
Nem tudom a 3. nem olvadt ki vagy még nincs beültethető állapotban, majd kiderül.
Szurkoljatok lányok!
Nagyon drukkolok:)
(2-es válaszoló)
Köszönöm :) minden rendben volt :)
A 3.lassabb picikét, holnap hívnak, hogy mi van vele, vissza tudják e fagyasztani.
De a 2 már a helyén van :)
Köszönöm a drukkokat, kezdődhet a soha véget nem érő várakozás :D
2-es vagyok: drukkolok, hogy sikerüljön:)
Tudom milyen nehéz ez ilyenkor (5lombikkal a hátam mögött). Vigyázz magatokra, próbáld addig is terelni a gondolataid.
Nagyon köszönöm! most kivettem 3 nap szabit is, h pihenjek..
Nagyon jól esik, hogy így szurkolsz, természetesen ez kölcsönös!!!
Már ez is nagy dolog nekünk, hogy az 5.napig eljutottak, eddig egy és
három napos beültetéseink voltak.
Kaptunk baba ragasztót is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!