Dm Prima terhességi gyorsteszt szokott szellemcsíkos
lenni?
Figyelt kérdés
Et+10 napon vagyok, reggel ellőttem egy x-epil tesztet, ami negatív lett, ám mivel 25-ös elmentem venni 10es érzékenységűt. A fent említett tesztet találtam dm-ben, második vizeletből, halvány vékony második csík jött ki, színes, de vékonyabb a második csík,mint a kontrol. Szellemcsíknak tűnik, más próbálta esetleg ezt a tesztet és tapasztalt hasonlót? Reggel ellövöm a párját, de addig is ha valakinek van tapasztalata vele írjon légyszi
Köszönöm kedves vagy :) még reménykedek ám :) 2 nap és vérvétel
2021. dec. 4. 18:55
23/108 anonim válasza:
Hajrá!Ne add fel mert sikerülhet.Tudom nehéz,én is jártam úgy hogy kémiai lett de ettől nem mindenkinek lesz az
2021. dec. 4. 18:57
24/108 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2021. dec. 4. 18:58
25/108 anonim válasza:
Szia! A. vagyok. Képzeld nekem is ilyen lett ez a fajta teszem, a többi fajta negatív, de ez erősödött egyik napról a másikra kicsit. Én is ilyen bizonytalan vagyok.
2021. dec. 4. 20:43
26/108 A kérdező kommentje:
Szia A, Te is épp most vagy benne a lombikban? Neked mikor aktuális a vérvétel? Nekem mindkettő ebből ilyen lett, aztán bevásároltam facelleből is. Azon mintha lenne egy halvány csík, de úgy kell forgatni fényben,olvasom sok helyen hogy sokaknak volt rajta száradási. Én sem lettem ettől sem okosabb, de ha reálisan gondolkodok et+12-n már jobban kellene látszani,ha van valami, viszont azt is nehezen hiszem el, hogy soha nem volt, most meg van 3 száradási csíkos tesztem.... hát nem tudom, Nagyon szurkolok Neked, írd majd hogy állsz!
2021. dec. 4. 21:00
27/108 anonim válasza:
Mi nem lombikozunk, “csak” próbálkozunk, de már 2 éve. Elméletileg semmi szervi baj nincs.
Én ma vagyok a 14. Napon kb az aktustol, akkor voltunk utoljára együtt, utána lehetett peteeresem ahogy néztem. De elég furcsa ez a teszt, kicsit reménykeltő, de közben meg nem értem. Más 10-es teszt miért másabb.
2021. dec. 4. 21:02
28/108 anonim válasza:
Sziasztok! Ma teszteltem én is a Prima teszttel és ugyanúgy jártam, mint ti.
Holnap megcsinálom a másik tesztet, remélem azon már egyértelmű lesz az eredmény.
2021. dec. 4. 21:32
29/108 A kérdező kommentje:
A-nagyon szurkolok!
Kedves 28-as, köszi, hogy írtál, hát sajna akkor ez eldőlni látszik.
Azért írd majd meg milyen lett a másik! Persze megy a drukk neked is!
2021. dec. 4. 21:39
30/108 anonim válasza:
28-as vagyok
A másik teszt is ilyen lett, ezért csináltam egy Facellét is, ami full negatív, de legalább egyértelmű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!