Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki lehet "játszani" a terhessé...

Ki lehet "játszani" a terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

Fel merült bennem egy olyan gondolat, hogy engem átvernek.

2 féle terhességi teszt, mind a kettő vizelettel működik. Ha arra sima csapvizet csepegtetnek fel ismeri a teszt? Vagy negatívot jelez és így le is van tudva? Vagy éppen csak akkor mutat valamit ha vizelet kerül rá? Segítsetek légyszives.

2021. aug. 23. 08:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Negatívat jelez minden folyadék esetén. Akkor is, ha túl híg a vizelet.
2021. aug. 23. 09:14
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem sima vízzel is működhet.

Na de ki akarna bárkit is megtéveszteni egy fals negatív teszttel?

2021. aug. 23. 09:15
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

2!

Bármelyik nő, aki mindenáron gyereket akar. Így mondhatja azt, hogy "hát láttad hogy negatív volt a teszt, Jani, de ezek szerint hibás volt és már nem fér bele az időbe az abortusz" De ismerősöm kamasz lánya is eljátszotta ezt anno...

2021. aug. 23. 09:18
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
A teszt a HCG hormont mutatja ki a vizeletből. Ez csak terhesség esetén termelődik.
2021. aug. 23. 09:51
 5/14 anonim ***** válasza:
38%

2,egy ritka sunyi nő akarna ilyet csinálni.

12 hetes kor felett már nincs abortusz..szegény csávó.:DD

2021. aug. 23. 10:04
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
2. vagyok. Értem amit írtok, de nekem furcsa, hogy a pasinak mi köze az abortuszhoz. Ha én etrhes lennék nem tervezetten, akkor én dönteném el, hogy mit akarok, biztosan nem vetetném el azért, mert a pasi azt akarja. Aki meg nem védekezik az számoljon azzal, hogy baba leez belőle, ez a férfiakra ugyanúgy vonatkozik, nehogymár sajnáljam.
2021. aug. 23. 11:08
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

2. Én inkább gyerek a szülőjét esetre gondolok.

A tesztet meg lehet csinálni csapvízzel és negatívat fog mutatni

2021. aug. 23. 11:31
 8/14 anonim ***** válasza:
44%

6!

Nos, az a köze, hogy mindenképp megpróbál nyomást gyakorolni a nőre és van aki ezt nehezen viseli. Illetve van olyan is, erre is van példa a környezetemben, ahol a férfi anno egyedülálló anya mellett nőtt fel és emiatt gyors esküvő lett a "nem vettem eszre hogy terhes vagyok már nem lehet elvetetni" vége. Igaz, ott csalja az asszonyt, ahol tudja, de házasok, már 20 éve

2021. aug. 23. 11:33
 9/14 anonim ***** válasza:
41%

Ha valaki be akar csapni téged, akkor rá rajzol még egy csíkot.

Másképp sehogy nem lehet 2 csík mert ezt egy hormon hozzá elő ami CSAK terhesség alatt jön elő. Abortuszt több más városban, külföldön végeznek a 20.hétig is.

2021. aug. 23. 14:57
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
Aki lepontozott, az miert tette? Nagyon érdekelne. 8. voltam.
2021. aug. 23. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!