Ki lehet "játszani" a terhességi tesztet?
Fel merült bennem egy olyan gondolat, hogy engem átvernek.
2 féle terhességi teszt, mind a kettő vizelettel működik. Ha arra sima csapvizet csepegtetnek fel ismeri a teszt? Vagy negatívot jelez és így le is van tudva? Vagy éppen csak akkor mutat valamit ha vizelet kerül rá? Segítsetek légyszives.
Szerintem sima vízzel is működhet.
Na de ki akarna bárkit is megtéveszteni egy fals negatív teszttel?
2!
Bármelyik nő, aki mindenáron gyereket akar. Így mondhatja azt, hogy "hát láttad hogy negatív volt a teszt, Jani, de ezek szerint hibás volt és már nem fér bele az időbe az abortusz" De ismerősöm kamasz lánya is eljátszotta ezt anno...
2,egy ritka sunyi nő akarna ilyet csinálni.
12 hetes kor felett már nincs abortusz..szegény csávó.:DD
2. Én inkább gyerek a szülőjét esetre gondolok.
A tesztet meg lehet csinálni csapvízzel és negatívat fog mutatni
6!
Nos, az a köze, hogy mindenképp megpróbál nyomást gyakorolni a nőre és van aki ezt nehezen viseli. Illetve van olyan is, erre is van példa a környezetemben, ahol a férfi anno egyedülálló anya mellett nőtt fel és emiatt gyors esküvő lett a "nem vettem eszre hogy terhes vagyok már nem lehet elvetetni" vége. Igaz, ott csalja az asszonyt, ahol tudja, de házasok, már 20 éve
Ha valaki be akar csapni téged, akkor rá rajzol még egy csíkot.
Másképp sehogy nem lehet 2 csík mert ezt egy hormon hozzá elő ami CSAK terhesség alatt jön elő. Abortuszt több más városban, külföldön végeznek a 20.hétig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!