Dm Prima terhességi gyorsteszt szokott szellemcsíkos lenni?
Elhiszem! Ez érthető, hogy félsz! Én nagyon szurkolok. Írj majd reggel mindenképp! Gondolok rad.
A.
Én nem szeretnék hiú reményt ébreszteni, és a tesztet sem ismerem, de elég szépen néz ki.
Mikor lesz hcg vérvétel?
Sziasztok, teszteltem de tök negatív. Hasonlít egyébként a tegnapira.
Reggel 7 kor megcsináltam, vártam 10 percig, semmi, aludtam tovább, mire keltem megint ott volt egy tegnapihoz hasonló vékony csík. Időn túli is vékonyabb is mint a kontrol így tuti száradási. Plusz mára erősödnie is kellett volna ha a tegnapi valós lenne. Sajnos úgy nézem el kell engedjem ezt a hónapot is. 10 es tesztnek et+11 napon azért már mutatni a kellene
2-es vagyok: azért még ne add fel. Nekünk a Kaáliban mindig azt mondják, hogy csak a 14.napon teszteljünk, hogy ne érjen feleslegesen csalódás. Valakinek lassabban nő a hcg. Ha sokat iszol a lombik miatt, akkor hígabb lehet a vizelet is. Majd a vérvétel lesz a biztos.
Persze az is lehet, hogy akár kémiai, elindult de mégis megszakadt. Nekem is az volt legutóbb. De 11. napon még bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!