Dm Prima terhességi gyorsteszt szokott szellemcsíkos lenni?
2-es vagyok: Gratulálok 49-es:) Nagyon boldog babavárást kívánok neked!:)
Nekem volt már 3 FET eddig. De ne keseredj el emiatt, sokat olvastam arról régebben, hogy valakiknél a Fet sikeresebb lehet, mert kevesebb hormont kap a szervezet. Viszont van olyan ismerősöm is aki a Fet ellen van.
Persze azzal tisztában kell lenni, hogy megvan a kockázata, hogy nem ébred fel a fagyasztásból az embrió.
Az első 2 FET-nél felébredtek az embirók (2 lett beültetve eddig mindig), viszont a 3. FET-nél 2 embriónk nem ébredt fel.
Akkor Te most benne vagy a lombikban, nagyon szurkolok neked! :):):)
Mi eddig mindig 2-őt ültettünk be, de most lehet 3-at fogunk (3 is van fagyasztva jelenleg).
Nekünk 5 naposak voltak az eddigi beültetett embriók is, meg a fagyasztottak is 5 naposak.
Nekem érdekes volt ez a mai...
Doki kiírt, hogy kedd beültetés, mondom akkor még sem visszük el őket az 5.napig? Kérdezi, miért vigyük?-hát basszus nekem kell ezt eldöntenem? Mondja, hogy jó de nem biztos, hogy 5napig elmennek... Persze értem, de akkor bent sem mennének. De hogy akkor azzal legyek tisztába, hogy nem biztos, hogy lesz beültetés...oké akkor ne legyen basszus. Nem is értem. Ha elérik az 5.napot már nagyobb az esélyük, ha nem akkor nem,-sajnos, ráadásul fizetős lesz a mostani. Hárman vannak fagyasztva 3 naposan, ketten 6 és egy 5 sejtesen. Kettőt szeretnénk vissza. Most ugye csütörtökön lesz a beültetés, majd aznap reggel derül ki, hívnak, hogy élnek e , menjek e.... ma szúrom az ovitrellet, aztán izgulhatok egy hetet. Pedig most készültem rendes 10-es tesztekkel :D A fagyasztott Nektek is önköltséges volt? Sajnálom,hogy 3 FET-ből egy sem volt sikeres, nagyon szurkolok, hogy a következő sikerüljön! Most kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy ha felengednek és tovább osztódnak, pont annyi az esélyük, mint a frisseknek
2-es vagyok: Igazából nekem doki is mondta, meg neten is sok helyen olvastam, hogy jobb ha beültetik az embriókat (ha kétséges is a siker), mert csak az a "saját környezetük".
Azt is mondta a dokim, hogy jobb kettőt beültetni, mint 1db-ot, mert a 2 embrió támogathatja is egymást.
Én biztos beültetném őket, ha esetlges bent se maradnak meg, legalább esély megvolt adva (írom ezt 3 vetélés után, mindnek műtét lett a vége).
Nekünk TB-s volt a fagyasztot is eddig.
Igen, azt mondják ha felengedik az embriókat (és felébrednek) akkor ugyanolyan az esély, mint ha stimulációs kezelés lett volna.
Én már nem tudom mi a jó :( ha ezt mondta volna az enyém is lehet nem így döntöttem volna, de ő is egyet értett azzal, ha nem osztódnak az 5 napig, akkor valószínüleg bent sem fognak. Csak remélni tudom már, hogy nem döntöttem rosszul és csütörtökön mehetek értük!
Mi csak azért kértük a FET-et önköltségesre, hogy ha nem sikerülne, maradjon még tb-s alkalmunk a stimusra
2-es vagyok: így legalább ha osztódnak az 5.napig az embriók akkor azért több esély van rá, hogy sikerül. Ha 3.napig osztódtak, akkor remélhetőleg tovább fognak osztódni. Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!!!
Mi is gondolkoztunk régebben ezen, hogy a FET-et fizetjük, hogy a TB-s megmaradjon, de bíztunk benne, hogy sikerülni fog. Hát tévedtünk... Jobban jártunk volna, mert így ha még most se fog sikerülni, és folytatni akarjuk, akkor jóval nagyobb összeget kell majd kiadni ugyebár. Nem lehet ezt előre sajnos tudni. De persze utólag már én is így döntenék mint ti.
Kettes köszönöm :) Reméljük tovább fognak, mást ugy sem tehetünk.
Mi is bíztunk, hogy sikerül elsőre, de így a második után már nehéz ennyire pozitívnak lenni, plusz kettő babát szeretnénk, ezért is szerettük volna meghagyni a tb-s lehetőséget. Ha most sikerülne önköltséges FET-tel,még maradna a kistesóra 3 lehetőség.
Azt írtad nektek áprilisban lesz a következő FET, addig gondolom még dönthettek úgy hogy inkább kifizetitek.
Annyian írják tényleg, hogy van akinek csak a 8.-10.-alkalommal sikerül, elszomorító, de sajnos ezek szerint ezzel kell számolni.
2-es vagyok: 56-os a helyi nőgyógyászom szerint természetes úton is sikerülhetne. Viszont 6 éve várjuk a csodát, így én ebben kevésbé hiszek. Rengeteg vizsgálatunk volt már a 6 év alatt. Magas prolaktin szintre szedek gyógyszert, mthfr mutáció miatt lombiknál véralvadásgétló szuri van, pcos van nekem, így peteérés se nagyon van, vékony a méhnyálkahártya minden alkalommal amikor orvosnál vagyok (erre persze ott a progeszteron a lombiknál). Amik kiderültek problémák kezelve vannak. Utobbi 2lombiknál szteroidot is kaptam immunológus miatt. 3 vetélésem volt, és egy kémiai. Immunológus szerint a beágyazódással lehet probléma, Kaális orvosom már széttárta a kezét, és konkrétan kijelentette, hogy nem érti miért nem sikerült (hát ezzel nem vagyunk kisegítve). Röviden ezért kell lombik nekünk.
Kérdező ha 2. gyereket szeretnétek majd (persze ha nem lesznek most ikrek), akkor az újabb lombik lehetőség már én úgy tudom. Nem 5 db lesz következőleg viszont, hanem már következőnél 4 db-ot támogatnak.
Nekünk mivel megvolt már az 5 lombikunk, így már csak fizetős lehet áprilisban.
Erről a támogatásos dologról nem is hallottam még, ha így van az nagyon szuper lenne :) utána nézek majd.
Huu akkor sok minden nehézség van nálatok is.
Nálunk fragmentált sperma és nem átjárható petevezetők.
Kaáliztok ti is? Melyik Orvos?
2-es vagyok: Szegedre járunk a Kaáliba. Első 3 lombik Dr. Márton Virág, majd elment szülni. Átkerültünk Dr. Wellinger Károlyhoz utóbbi 2 lombiknál.
Ti hova jártok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!