Leírnátok hogy milyen érzéseitek ,tüneteitek voltak amikor terhesek lettetek de nem teszteltetek még? Hangulatingadozás,méhkörüli érzések...stb
Semmilyen. Teljesen normális PMS tüneteim voltak a szokásos alhasi görcsölgetésekkel, mellfeszüléssel, sárgás folyással, stb. A görcsök jellege volt talán egy picit más, nem olyan mélyreható, inkább csak felszínesek és gyorsan engedtek. (Ebből következtetni bármire is azért erős túlzás lett volna.) Ugyanúgy puffadtam, kijött egy óriás pattanásom (mindig kijön mielőtt megjön), szóval semmi extra. Ami nekem fura volt, hogy már a ciklusom elején átjárt egy végtelen nyugalom, hogy ez a mi hónapunk. Ennek tudatában teszteltem is és a legkevésbé sem lepődtem meg, hogy pozitív lett.
Nekem a hasszúrkálás már a pozitív teszt után, kb. egy hét késéssel jelentkezett, de akkor durván. :)
Köszi Csajok!Egy hete kb érzem a mensis tüneteket,a hasamat meg úgy ahogy,néha vannak nagyobbacska görcsök de semmi ezenkívül,délelőtt hányinger.1 hónapja jött meg utoljára,lehet akkor csak késik.
Hétfőn teszteltem az negatív volt.😔Azon gondolkodtam ma hogy elkerültem valami jelet.
Annyi még hogy olyasmi zsibbadó,bizsergető érzésem van a gyomromtól a "privátszférámig" 😄😄🙈🙈 de talán a méhemből ered.
Bocsi de ezt nem tudtam jobban megfogalmazni 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!