Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tájékoztattátok a leendő...

Tájékoztattátok a leendő nagyszülőket, hogy a babaprojekt már folyamatban van?

Figyelt kérdés

38/F és 37/N

Bő 1 hónapja csináljuk élesben, 11 éve vagyunk együtt.

Eddig kb szinte minden családi összejövetelen elő jött a téma, mindig a "majd egyszer" szöveget nyomtuk le, viszont most tanácstalanok vagyunk.

Annyit hozzá tennék hogy most nálunk lesz összejövetel viszont nálunk a családban mindig is érzékeny és szinte tabu téma volt a szex és a hozzá kapcsolódó dolgok. Szüleim sokáig nem is szerettek volna unokát.

Ti mit javasoltok?

Hasonló történetet is szívesen meghallgatok, hogy mi hogyan zajlott és mi lett a reakció.

A szavazásban az van hogy mi legyen a szöveg amit előadunk.

2021. okt. 6. 23:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk az egész család a franciaágy körül drukkolt. Nagypapi pózokat javasolt, Mami pedig a lábával verte a taktust, hogy Férjem ki ne essen a tempóból. Buksi lelkesen ugatott, Pistike szemét befogták.
2021. okt. 7. 02:10
 12/33 anonim ***** válasza:
77%

Anyunak mondtam el csak... de pont szó esett a témában.

A viszonyunk is bizalmas

2021. okt. 7. 06:56
 13/33 anonim ***** válasza:
49%
Dehogy! A terhességet is csak a 13, 15 és 17. héten tudták meg
2021. okt. 7. 07:07
 14/33 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk nagyon szabadon beszélgetünk minden élethelyzetről. Először bátyámék maguktól mondták, hogy mostmár próbálkoznak, mi is elmondtuk nekik, de nem kezdtek el minden héten kérdezgetni, hogy összejött-e már. Édesapám nagyon szeretett volna lányunokát (tesóméknak fiú lett, nekünk is), így néha viccesen megjegyezte, hogy na lesz e lányunoka de egyáltalán nem vettem sértésnek/piszkálásnak.

Szerintem ez a családi kapcsolattól függ. Akik nem beszélnek meg szó szerint mindent, azoknak felesleges erről is szólni de én elképzelhetetlennek tartom, hogy bármit is titkoljak vagy ne mondjak el nekik.

2021. okt. 7. 07:10
 15/33 anonim ***** válasza:
61%

Nem mondanám csak úgy. De ha valaki rákérdezne, akkor megmondanám. De csak úgy, hogy pl.:

-Nálatok nem lesz még baba?

-Már tervezzük.

Nem a védekezés meg ba**-sal jönnék, hanem a finomabb előadásmóddal.

2021. okt. 7. 07:11
 16/33 anonim ***** válasza:
68%
Én úgy fogalmaztam, hogy “majd jön, ha jönni akar”, vagy “nem rajtunk múlik”.
2021. okt. 7. 07:38
 17/33 anonim ***** válasza:
51%

A helyedben nem szólnék róla...

Nekünk nehezen jött össze, sokat jártam orvoshoz, gyógyszereket szedtem, anyukám kórházban dolgozik intézett nekem orvost akihez peteérés figyelesre is mentem, vért vett segített amiben tudott, izgult értem. Így a szülők tudtak róla.

Ha nem vagytok olyan kapcsolatban, ha tabu a szex én nem szólnék nekik

2021. okt. 7. 08:06
 18/33 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell a szexről beszélni ahhoz ,hogy tudják, szeretnétek a közeljövőben babát.
2021. okt. 7. 08:09
 19/33 anonim ***** válasza:
54%
Nem mondanám,sőt azt is csak a 12.hét után mondanám el,hogy sikerült.
2021. okt. 7. 08:10
 20/33 anonim ***** válasza:
59%

Mi egyszer ültünk kávézgattunk párom, lesz anyós, lesz após... Aztán a párom be vágja, anya szerintem baj van velem, nem védekezünk és még sem jön a gyerek. Nah gondolhatjátok milyen kinos volt 😂 majd mondja anyós, hogy jolvan fiam majd ha nem görcsölsz rá össze jön az (első unoka)

Majd most rá 3 hónapra össze is jött 🌸😅

2021. okt. 7. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!