Abbahagytam a fogamzásgátlót a levél “felénél” 8 tablettát vettem be. 27-én volt az utolsó megvonásos vérzésem, 7-én pedig már nem vettem be a fogamzásgátlót, 10-én pedig elkezdtem barnázni. Akkor ez most egy megvonásos vérzés?
Gratulálok... nem véletlen annyi szem egy levél, amennyi... 🤦♀️ miért nem szedted végig?
Ezzel akár egy jó hormonzavart is csinálhattál...
Egyébként a mikor lehetsz terhesre nincs válasz... lehet következő hónapban, lehet hormonzavar miatt sosem...
Imadkozni, ne zavarja össze a ciklusod.. 3 ciklust megvárni, majd ha gáz van dokihoz menni.
Ha babát akartok 3 hónap után próbálkozni, addig az első perctől védekezni...
X ideig, évekig szedi valaki azt a szart, majd biztos az fog hormonzavart okozni, hogy az utolsó levél hulladékot nem szedi be teljesen. Főleg, hogy ezeknek az a
lényege, hogy nincs rendes ciklusod, amíg tömöd magad vele. Ha eddig nem okozott hormonzavart, akkor nem ez fog. Most egy darabig nyilván nem fogod tudni, hogy mikor áll be a ciklusod, de hogy mi a helyzet pontosan, az úgy is csak pár hónapon belül fog kiderülni. Az első rendes vérzésnél én a helyedben elkezdeném a reggeli hőmérőzgetést.
Hát ez lutri...
9 evig szedtem, végig a levéllel, abbahagytam, beállt egyből a ciklusom, 2.hónapban terhes lettem.
Szülés után 8 honapig szedtem egy másik fajtát. Abbahagytam, 3 hónapig nem jött meg. Hormonzavar stb... fél év alatt lettem terhes, elvetéltem. Utána gyogyszerekkel tettek helyre, ugy fogant meg a lányunk, most vagyok vele 32 hetes terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!