Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tájékoztattátok a leendő...

Tájékoztattátok a leendő nagyszülőket, hogy a babaprojekt már folyamatban van?

Figyelt kérdés

38/F és 37/N

Bő 1 hónapja csináljuk élesben, 11 éve vagyunk együtt.

Eddig kb szinte minden családi összejövetelen elő jött a téma, mindig a "majd egyszer" szöveget nyomtuk le, viszont most tanácstalanok vagyunk.

Annyit hozzá tennék hogy most nálunk lesz összejövetel viszont nálunk a családban mindig is érzékeny és szinte tabu téma volt a szex és a hozzá kapcsolódó dolgok. Szüleim sokáig nem is szerettek volna unokát.

Ti mit javasoltok?

Hasonló történetet is szívesen meghallgatok, hogy mi hogyan zajlott és mi lett a reakció.

A szavazásban az van hogy mi legyen a szöveg amit előadunk.

2021. okt. 6. 23:10
A kérdező szavazást indított:
"Majd egyszer....."
"Éppen folyamatban van..."
Más, leírom
105 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
Szia. Mikor próbálkoztunk az első gyermekünkkel, arról tudtak. Nem jelentettük be, hogy na, akkor mi most próbálkozunk, csak valahogy elszóltuk magunkat. Onnantól hetente jött a telefon, hogy terhes vagyok- e már. Mondanom sem kell, a másodiknál már kínosan ügyeltünk, hogy ne derüljön ki, hogy rajta vagyunk a dolgon.
2021. okt. 6. 23:21
 2/33 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem beszéltünk róla, és nem is tartom normális dolognak, hogy erről beszéljen a fiatal pár a szüleik vagy más rokonok előtt. Ez a szexuális életük, ami csak rájuk (ill. adott esetben az orvosra) tartozik.

Arról nem is beszélve, hogy utána minden családi összejövetelnél téma lesz, hogy összejött-e már a baba. Ha nem jön össze 1-2 hónap alatt, akkor egyre kínosabb lesz válaszolgatni ezekre a kérdésekre. És még csak rossz néven sem vehetitek az érdeklődést, ha ti jelentettétek be, hogy mostantól rajta vagytok a témán.

2021. okt. 6. 23:21
 3/33 A kérdező kommentje:
#2 Ez jogos, mert nálunk sajnos az sem biztos hogy összejön oknál fogva plusz szerintem sem jó ötlet ha alapból nincs ehhez a témához hozzászokva a család.
2021. okt. 6. 23:27
 4/33 A kérdező kommentje:
#2 Bár mi már nem vagyunk fiatal pár, legalább is szerintem
2021. okt. 6. 23:28
 5/33 anonim ***** válasza:
95%

Nem jelentettük be, ráadásul az első terhesség én vetéléssel vegződött.

Uta a mikor teherbeestem csak a 12. Heti vizsgálat után szóltunk.

2021. okt. 6. 23:33
 6/33 anonim ***** válasza:
95%
Ugyan miért jelentenéd be, hogy mostantól védekezés nélkül b.sztok? 😂 Ne hülyéskedj már...
2021. okt. 7. 00:00
 7/33 A kérdező kommentje:
#6 Lényegében jogos🤣🤣
2021. okt. 7. 00:08
 8/33 anonim ***** válasza:
89%
Mi egyáltalán nem akarunk gyereket, és ha valaki érdeklődött a téma iránt, akkor ezt közültük is vele. Ha akarnánk, senkinek sem lenne semmi köze ahhoz, hogy mikor és mennyit dugunk, legfeljebb az alsó szomszéd értesülne az ágy recsegéséből. Komolyan fel sem tudom ezt fogni, hogy valaki a családi ebédnél beszámol "Képzeljétek, mostantól minden este dugunk a Mariskával, drukkoljatok, hogy bekerüljön a bohóc a fiókba"
2021. okt. 7. 00:32
 9/33 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan megfogta a lényeget, miért gyűlölöm annyira ezeket a kérdéseket. Nekem ez nagyon intim dolog. Ettől függetlenül nekem is van olyan barátnőm, aki előzetes kérés nélkül ecseteli, a lakás melyik helyiségében és milyen pózban készült a gyermek 😂

Amúgy én anyámnak mondtam el, hogy rajta vagyunk, de vele amúgy is nagyon bizalmas a kapcsolatunk. Anyósom, rokonság, szerencsére soha nem firtatta a kérdést, hála Istennek vannak annyira intelligensek.

2021. okt. 7. 00:46
 10/33 anonim ***** válasza:
62%
Az elsőre 6 évet vártunk, tudták a barátaink és anyukám is, a főnököm pedig a legnagyobb drukkerem volt ilyen szempontból. 😊 A kicsik gyorsan jöttek, hála Istennek, így őket nem kellett nagyon felvezetni.
2021. okt. 7. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!