Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bemesélem magamnak, hogy...

Bemesélem magamnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem két szemet bevenni a fog.gátlóból az előző hónapban, megjött de kevesebb volt,mint azelőtt.Utána rá egy héttel csináltam tesztet,vmi noname 500ft volt,negatív lett.Néha hányingerem van,de nagyon pici és sose hányok, hasszurka korábban volt,mostanában nincs,mellem fájt,mostanság keveset és 2 napja minden este úgy felpuffad a hasam, mintha kb 4 hónapos terhes lennék és tök kemény és töksok ér látszódik benne meg a melleimben is.Most ez mi??Következő héten lesz a tabi szünet akkor kell megjönnie megint,de mivan ha terhes vagyok és csak azért fog megjönni,mert a fogamzásgátlótól azt "hiszi" a szervezetem, hogy meg kell jönnie.
2008. dec. 11. 13:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na jó,lehet már nem is olvasod ezt a kérdést,de még leírom az aggályaimat.Megjött ugye írtam,de megint fura.Kb szombaton volt csak igazi vérzés(nagyon halvány piros) és egy tamponnyi egész nap.Amúgy barnázás végig.Higiéniai okokból cseréltem azért tampont,de egy egy cserélés alkalmával a fele sem nagyon volt tele.Egy napra egy tampon kb elég lett volna,olyan kis mennyiség volt.Bocs,h részletezem.Tünetem már semmi nincs,hányingerem van,de az most a vizsgáktól:)Mi lehet ez?Miért van 2 mensi óta sokkal kevesebb,mint szokott lenni?Ugye nincs bajom?
2008. dec. 22. 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:

szia. Én vagyok az izgulós:)

Hát nem tudom mi lehet.Bár nekem is igy volt,és nekem baba lett az eredménye. Csináltál tesztet? Mi lenne ha a két ünnep közt csinálnál egyet? Vagy lehet még a stressz miatt is,a sok idegesség.Vagy csak felborult a hormonháztartásod.Itt most én is csak találgatni tudok.Mindenesetre irj ha van vakami uj infó.Kiváncsi vagyok nagyon.És szoritok,hogy az legyen amit te szeretnél.Boldog Karácsonyt:) Majd irj.Szió.

2008. dec. 24. 14:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Szia!Neked is boldog karácsonyt!így utólag:)

Na hát a következő,szombaton meg hasmenésem volt,mint ahogy te is írtad.Anyu szerint a karácsonyi zabálástól,meg aznap tejfölös székelykáposzta volt.De én nem ettem túl magam...na mindegy.Jövő kedden megyek vizsgázni,akkor veszek egy tesztet,m már kiborítom magamat.Pedig nem vagyok az a típus,akiket itt olvasok,hogy hőmérőzik meg nemtom milyen teákat iszik és sokan azért mesélik be maguknak a tüneteket,mert bébit akarnak.Szted melyik teszt a legjobb?A Clearblue?és menyibe kerül? agyamat eldobom magamtól,h ilyeneket kérdezgetek,én aki soha nem voltam parázós.köszi,h segítesz egy ilyen lüke libának:)

2008. dec. 29. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:
szia. hát a hasmnenés nálam is volt,de nekem a baba miatt.neked nem bizti hogy attól.Én a GRAVI-HCG tesztet vettem,ami 700ft.amit te irtál,az drágább jóval.de szerintem itt tök mindegy milyet veszel,ha terhes vagy akármelyik kimutatja. teszteltél már? irj
2009. jan. 2. 16:15
 15/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Teszteltem,Gabriellel,negatív lett.Az van ráírva,hogy 10 perc után nem értékelhető.Na nekem kb 20 perc múlva megjelent egy olyan második csík,ami nem is színes csík volt,csak kb lehetett látni a lenyomatát,h ott lenne a csík,ha lenne.Akkor az ugye azért biztosan negatív?Megnyugodhatok?:)

2009. jan. 6. 19:32
 16/16 anonim ***** válasza:

megnyugtatlak. 10perc vagy 1 óra után már minden teszt pozitiv lesz. ha az lennél,egyből kimutatta volna.de hallottam már olyat is,hogy a csaj megcsinálta a tesztet,nega lett,egy óra múlva pozi,és babás volt.de ez 1:100000

szóval nyugi.

2009. jan. 7. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!